És még mindig nyitunk

2018-12-27

Komolyan vettük azt elhatározást, miszerint a hetedik évünket a megújulás jegyében töltjük.

Fontos számunkra, hogy egyre többen választhassatok az önismereti utak egyre sokszínűbb kínálatából, ezért most éppen nyitást tervezünk a pszichológia, a tudományok, zenei téren pedig a pszichedelikus, az elektronikus- és könnyűzenei, a dzsessz és a “zaj”-dzsessz műfajok felé.

Ami a fellépőket illeti, csak egy kis ízelítő. Mérő László matematikus, publicista, pszichológus professzor arról mesél majd, milyen is a pszichológia egy matematikus szemével. Barkó Judit műsorvezető, kommunikációs mentor, az Antiizgulin tréning kitalálója pedig segítséget nyújt a izgulósabbaknak, hogy le tudják küzdeni rossz beidegződéseiket, gátlásaikat a sikerük érdekében. Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató a párkapcsolatok dinamikájáról és a szexuálpszichológiáról tart majd előadást, míg Dr. Buda László orvos, pszichiáter és pszichoterapeuta a szomatodráma eszközrendszeréről és az önszeretet jelentőségéről beszél. Grandpierre Attila fizikus, csillagász, egyetemi doktor, a spiritualitás tudományos megközelítése kapcsán mesél, illetve a magyar hagyományokról, tradíciókról szóló kerekasztal-beszélgetés vendége lesz.

Órát tart többek között Nina Adams argentin jógaoktató, aki ashtanga és rocket jóga alapokkal többféle technikát is ötvöz, valamint az asztrológia témájában előadást is tart. A Yoga Beats Project képviseletében egy különleges projekttel fellép Pablo Gascon jógaoktató. A táncot, a jógát, a zenét és a meditációt egymásba fűző műfaj a résztvevők közötti mélyebb kapcsolódást segíti.

Számos egyéb és igazán szeretett előadónkról hamarosan hírt adunk, illetve a Fellépők között is megtaláljátok őket.