Helyszínek

BALA-TONE / 70

A feltöltődés a fesztivál egyik alappillére, mely sok összetevőből áll, de kétségkívül egyik legfontosabb alkotó eleme az önfeledt szórakozás. Amikor már telítődtél a előadásokkal, elmélyültél egy-egy workshopon, akkor ajánljuk a BalaTone helyszíneit, ahol kedvedre és megfelelés nélkül táncolhatsz a Shakti balatonparti helyszínen, hallgathatsz koncerteket, tombolhatsz extázisban az Evernessia színpad előtt vagy éppen előkaphatod kedvenc hangszeredet és csatlakozhatsz a többiekhez egy jó kis jammelésben a Versum zenei műhelyben. Ezt kínálja neked a BalaTone falu.

Versum

zenei műhely

Shakti

táncos part

Evernessia / 60

Evernessia, az egyik kedvenc helyszínünk. Itt kezdődik és fejeződik be a Fesztivál a Nyitó és a Záró Ceremóniával, minden nap közösségi programok, közös kezelések, kapcsolódást segítő játékok, egyszóval egységélmény! Előadásokat hallgathatsz meg az öt falu koncepciójának megfelelő témákban, úgy mint környezettudatosság, tradíciók és szakralitás, holisztikus megközelítés és intimitás. Esténként csodás koncerteknek ad teret ez a színpad, az ötödik falu témakörében, ami az önfeledt tudatos szórakozásról és örömteli együttlétről szól.

Evernessia

nagyszínpad

HOLISZTIKUS falu / 50

Az Everness fesztivál alap törekvései közé tartozik, hogy bemutassunk neked számos olyan módszert, melyeket a hétköznapokban is használni tudsz. A Holisztikus faluban nagyon sokszínű palettáról válogathatsz a saját fejlődésed következő lépcsőfokához. A falu három helyszínből áll. Az interaktív előadói színpadon a szellemedet fejlesztheted, a workshop térben a lelkedet emelheted és a mozgás sátorban a testedet erősítheted. Mindenhol arra törekszünk, hogy színes képet mutassunk neked a már bevált és az új módszerek világából.

Dialog

interaktív előadói színpad

Sutra

önismereti műhely

Balance

mozgás tér

EVERGREEN / 40

Idén új szintre emeljük a környezettudatosságot a fesztiválon. 2020-ban önálló faluként jelenik meg ez az örökzöld téma, ahonnan a nevét is kapta: az EverGreen falu.
A több helyszínt magába foglaló sétányon előadásokat hallgathatsz a Zöld-s-Ég-ben, ahol a középpontban a zöld együttgondolkodás és cselekvés lesz, nem csak spirituálisan, de a fizikai síkon is. Tematikus programok várnak itt, egy-egy napot szánunk a zöldház - zöld háztartásnak, a fenntartható étkezés témakörének, a hulladék utak bemutatásának, valamint beszélünk a klímavészhelyzetről és gyakorlati megoldásokhoz adunk ötletet.
Újdonság az Ökoszkóp workshop tér, ahol háztartási praktikákat leshetsz el, varrhatsz vászonzsákot és készíthetsz re-ékszereket. Nálunk debütál a MűMű, vagyis a műanyag műhely, másnéven a PET konténer, ahol a palackok kelnek új életre, fülbevaló, kitűző és kulcstartó formájában.
Ahogy minden évben, most is, a Manna - ízműhelyben megtudhatsz mindent az egészséges étkezésről, előadóink napszakonként mindenféle finomságot készítenek, te pedig megkóstolhatod.
Ha pedig túl sok a nyűzsgés, és inkább kikapcsolnál, a Miraculum kézművestérben kedvedre alkothatsz, új értelmet és funkciót adhatsz az anyagnak.

 

Manna

íz műhely

Zöld - S - Ég

előadói tér

Ökoszkóp

zöld workshop tér

HETEDHÉT Gyerekfalu / 30

Minden, ami gyerek! Ez a tér nem csak gyerekmegőrző, de foglalkoztató is: szakképzett munkatársaink zenével, gyerekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, esti mesével, várják szemed fényét, hogy te is kikapcsolódhass. Ha pedig kérdéseid lennének család, gyereknevelés, oktatás, kapcsán, a Szülők sátrában minden témában találhatsz előadásokat.

Szülők Sátra

Hetedhét

gyerekfalu

SZER-ELEM / 20

A 2020 évi Everness fesztiválon a mai élő tradíciók bemutatásának is adunk teret, ahol a keleti, a tengerentúli és a kárpát medencei hagyományokról szóló előadóink megmutatják neked, a 21 századi keresőnek, hogyan lehetnek az ősi hagyományok, rituálék segítségedre önismereti, tudatos életvezetési utadon. Szakrális falunk neve tehát "SzerElem", ahol a fesztivál szívének tüze ég éjjel-nappal.
Az előadói sátorban (ÉrtElem) és a workshopsátorban (TürElem) történeteket hallhatsz, tudást szerezhetsz és tapasztalatokat gyűjthetsz. Elődeink milyen bölcsességeket tudnak számunkra átadni, hogy ne vesszünk el a modern világ kusza viszonyai között? A jól bevált szemléletek, életritmusok, rituálék és az ősi kapcsolódás a világ múködését meghatározó erőkhöz, alaptörvényekhez hogyan válhat bennünk is iránytűvé? Időutazás a JELEN-ből a MOST-ba.

ÉRT-elem

előadói színpad

TÜR-elem

workshop tér

SZER-tér

központi tér

INTIMITÁS FALU / 10

Intimitás Falu az Evernessen, amilyen még nem volt.
Intim mélység és magasság. Szenzualitás, szexualitás. Kapcsolódások és kapcsolatok. Önmagunkkal és partnerünkkel. Ez vár rád az Intimitás Faluban, ahol hazai és külföldi előadókkal is találkozhatsz az Intimitás Falu színpadán, workshop sátrában és kapcsolódó helyszínein. Előadásainkon az intimitás, szexualitás, női-férfi dinamikák és testtudat terén is bővítheted ismereteidet. Workshopjainkon pedig önmagad eddig talán nem is ismert arcára is ránézhetsz szexuálpszichológusok, tantraoktatók, bodywork oktatók, erőszakmentes kommunikáció- és intimitás-szakértők segítségével. Megérintődhetsz és meg is pihenhetsz majd, az Intimitásban – önmagaddal és másokkal is.

Sound Trip

hangterápiás tér

Kapcsolódás Sátor

Intimitás színpad

Partnereink helyszínei