EverNext 2019 - ki legyen a következő?

Harmadik alkalommal tesszük közzé az EverNext felhívást, ahol te szavazhatod be kedvenc előadódat  a fesztivál programjába és erre idén is lesz lehetőséged!
Célunk, hogy olyan előadók is eljussanak a fesztiválra, akikre mi nem gondoltunk, vagy nem ismerjük őket, pedig tanításuk, történetük, módszerük érdekelheti a fesztivál közönségét.
Ezért arra kérünk, figyeld Facebook oldalunkat, és az EverNext - ki legyen a következő? poszt alá jelöld be azt a barátodat, tanítódat, aki tudatosság, tudatos életmód, környezetvédelem, környezettudat témában olyat mond, hogy leesik az állunk vagy csak biztasd, hogy jelentkezzen!
Ha pedig te vagy az, ajánld magadat és légy Nagyszínpados előadó!

Jelentkezni az info@everness.hu címen lehet 2019. március 20-ig.

 

Az EverNext 2019 – ki legyen a következő? elnevezésű beszavazás
szabályzata és részvételi feltételei

1. A beszavazáson bárki részt vehet, aki az Everness Fesztivál 2019 - A tudatosság ünnepe elnevezésű rendezvényen előadóként nem lép fel, valamint az előző EverNext szavazásokon nem nyert és a tudatossággal, tudatos életmóddal, környezetvédelemmel, környezettudatossággal kapcsolatos módszerét vagy előadását szívesen megosztaná a Fesztivál vendégeivel.
2. Jelentkezni az ITT található Jelentkezési lap kitöltésével lehet.
3. Jelentkezési határidő: 2019. március 20. szerda éjfél.
4. Az Everness Fesztivál szervezői a jelentkezők közül maximum 10 előadót választanak ki.
5. Amennyiben a jelentkező kiválasztásra kerül, úgy hozzájárul ahhoz, hogy az általa megküldött, róla készült fotóját, videóját az EverNext 2019 szavazással kapcsolatban az Everness Rendezvények Zrt. az  az Everness Fesztivál hivatalos Facebook oldalán a jelentkező mottójával együtt megjelentesse.
6. A kiválasztott 10 előadó jelölt közül az tarthat előadást az Evernessia színpadon, aki a legtöbb „Like”-ot kapja. Az utána következő 4 legtöbb „Like”-ot kapott előadó az Everness Fesztivál Dialog színpadán tarthat előadást.
7. A szavazásban nem vehetnek részt az Everness Fesztivál közvetlen szervezői.
8. A szavazás időtartama: 2019. április 03. szerda 09:00 - április 30. kedd 12:00 óra.
9. Eredményhirdetés: 2019. május 03. péntek15:00 óra.
10. A nyertes előadók vállalják, hogy az Everness Rendezvények Zrt. képviselőjével 2019. május 10. napjáig szerződést kötnek és az előre megjelölt témában valamint a később egyeztetett időpontban előadásukat megtartják.
11. A fesztivál helye és ideje: 2019. június 19-24., Alsóörs, Pelso Camping.
12. A nyertes előadókat a szavazás lezárása után három napon belül emailben tájékoztatjuk.

Szerezz minél több szavazatot és legyél te az Evernessia nagyszínpad egyik előadója!

Sok szerencsét kíván az Everness csapata