Tom Peter Rietdorf

a Kahi-Healing megalapítója, tréner, író

Tom Peter Rietdorf mediális gyógyító, life coach, top speaker, író, high performer, a Kahi Academy AG alapítója. Tom Peter súlyos betegségek és több operáció után, 1999 óta az élet fáradhatatlan kutatója és felfedezője. A Kahi Life Coach képzéssel egy olyan koncepciót fejlesztett ki, amely lehetővé teszi az élet megértését és megélését. A Kahi Life Coach képzéssel teljeskörű egészséget élhetünk meg minden életterületen, tehát a boldog párkapcsolat, az álommunka, a jólét, a boldogság, az életöröm, és az eligazodás önmagunk és az élet értelmének keresése során lehet a miénk. Jókedvűen és viccelődve lelkesíti az embereket.

Élvezd a Kahi Life Coachot élőben a főszínpadon és a Kahi Academy workshop sátorban. Tom Peter bemutatja, hogyan történhet meg a változás mindenki életében perceken belül a test, a lélek, a szellem és a gondolat szintjén.

 

Vissza

Tom Peter Rietdorf:

A gyógyulás ajándéka

Evernessia - 2019. 06. 21. Péntek 13:15-14:15

Hagyd, hogy megérintsen az univerzum legértékesebb ajándéka és fogadd el ezt az ajándékot. Ha készen állsz és tényleg akarod, átadom neked az élet tökéletességét minden szinten. Tom Peter Rietdorf mediális gyógyító megnyit egy gyógyító teret, ahol minden lehetséges és bármi megtörténhet. Gyógyultnak lenni természetes jogod! Ezen térben a gyógyítás számodra, a fesztivál egészének, az Anyaföld, a természet és az állatok számára mind elérhető lesz. A gyógyító tér minden gyógyulni vágyónak változást hozhat! Mindemellett értékes tanácsokat kapsz Tom Petertől az öngyógyító erők aktiválásához és mindennapi használatához.

 


Tom Peter Rietdorf:

Gift of healing

Evernessia - 2019. 06. 21. Péntek 13:15-14:15

Let yourself be touched and receive the precious present of the universe. If you are ready and serious about it, endow yourself with the perfection of life at all levels. Tom Peter Rietdorf opens a field of healing, in which everything is possible. Beeing intact is your natural right!

Under this credo, healing occurs for you, the festival, the earth, the nature and the animal kingdom. Tom Peter will speak about how and when healing can take place on all levels. He gives precious hints, how you can activate your self-healing powers and apply it successfully into your everyday life. As summit, this medial healer will open a big salutary field, to lead all people into a process of healing and transformation.



logo