Szabó Csaba

Szaktanácsadó

Jómagam több mint 8 éve foglalkozom sótermékekkel. Fontos számomra az egészséges táplálkozás amiben kulcsszerepet játszik számomra a só. Szeretném felhívni a figyelmet és segíteni abban hogy minél több emberhez eljusson a só fontossága és szerepe minden napi életünkben.

Vissza

Szabó Csaba:

Humuszkészités és kóstolás

Manna - 2019. 06. 23. Vasárnap 08:00-09:00

Egy nagyon finom vegán étel bárki el tudja készíteni a konyhájában Ennek a készítését és a végén kóstolását igérhetem aki részt vesz ezen a programon.Várok mindenkit szeretettel!


Kertész Kata Keke:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:30-10:30

09:30 - Kertész Kata Keke - Szeretetleckék

A szeretet leckék neked nekünk, szólnak az alkotó hangján, a szív mélyéről, a szívnek, miközben hallgatod a megtestesült gondolatokat, melyek egyszerre hozzák összhangba a tudatodat, a szívedet. Szívből, szívnek szól, lélekvirágod nektárját csalja elő! Nincs más dolgod csak, hogy befogadd a szóvirágot, hogy lélekvirágod belső fénye a világra ragyoghasson. A folyamat segíti az összekapcsolódást egymással, hiszen a szeretet tápláló erejét azért kaptad, hogy szétszórd ezt a kincset. Ajándék vagy a világnak, ezt tudnod kell! El tudod ezt fogadni? Engedd meg magadnak ha a szíved hív, reggelente ott legyél velem arra a negyed órára, hogy megismerd önmagad lényegét, a szeretetet! Az előadásban a szeretet leckék szólnak, versben, történetekben, tanításokban.

09:45 - Sóvári Mónika - Hogyan építs egy jól működő spirituális közösséget?

Szeretnél “influenször” lenni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Van üzeneted, de nem tudod, hogyan add át és konvertáld sikerré? Minden, amit tudni szeretnél egy közösség építéséről, mozgatásról, megtartásról.

10:00 - Egedi-Kovács Melinda - Hogyan kaphatsz hozzáférést a saját belső erődhöz?

Mi a titka a sugárzó, sikeres és egyben harmonikus embereknek? Miként egy laptop sem működik akkumulátor nélkül, az emberi lényben is vannak olyan belső erőforrások, melyek segítségével kiemelkedő, ragyogó lénnyé válhat. Ám hogyan lehet ezeket bekapcsolni? A védikus filozófia és az alkimista misztika ötvözésével egy olyan új, korszerű és gyakorlatias módszer született, amelynek segítségével mára emberek ezreinek sikerült felszabadítani saját belső erejüket, előhozni rejtett képességeiket.

10:15 - Szabó Csaba - Só szerepe és fontossága a mindennapi életünkben!

Mi a különbség só és só között? Bolti, tengeri, asztali, vagy éppen adalékmentes bányatiszta só. Milyen sót használjunk otthon? Mert a sóra szükségünk van, de nem mindegy hogy milyenre! Várok mindenkit szeretettel az előadásomra!

logo