Sóvári Mónika

író, coach, pszichológus

Hét éve a pánikbetegségem ledózerolta az életem, amibe majdnem bele is haltam. Hiába tanultam anno pszichológiát és keleti vallásfilozófiákat, a betegségemet nem érdekelte. A nulláról építettem újra magam és gyógyultam meg. A Plüssfotel közösséget 3 éve alapítottam, ahol szabadon beszélhetünk a félelmekről, mert hiszem, hogy a sok magunkra erőltettet álpozitív gondolat és az ebből fakadó elfojtás mérgező. Azóta napi rendszerességgel posztolok a félelmekről és online konzultálok. Hálás vagyok, hogy hetente 50 ezer ember kíváncsi a gondolataimra. Családommal 11 éve Ázsiában élünk.

Vissza

Sóvári Mónika:

Mi a csudát is tudunk a félelmekről?

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 10:45-11:45

A test és lélek félelmeiről. Mit tesz a testben és a lélekben a félelem. Miért menekülünk ösztönösen a félelmeink elől és miért akarjuk elpusztítani. Milyen káros hatása van testre és lélekre a nem tudatosan megélt félelemnek? Hogy ássam ki a félelmeim gyökerét? Hogyan nézzek szembe az igazsággal? Hogyan fogadjam el magam? Hogyan védjem meg a határaim? Ezeket a kérdéseket érinti az előadás.


Kertész Kata Keke:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:30-10:30

09:30 - Kertész Kata Keke - Szeretetleckék

A szeretet leckék neked nekünk, szólnak az alkotó hangján, a szív mélyéről, a szívnek, miközben hallgatod a megtestesült gondolatokat, melyek egyszerre hozzák összhangba a tudatodat, a szívedet. Szívből, szívnek szól, lélekvirágod nektárját csalja elő! Nincs más dolgod csak, hogy befogadd a szóvirágot, hogy lélekvirágod belső fénye a világra ragyoghasson. A folyamat segíti az összekapcsolódást egymással, hiszen a szeretet tápláló erejét azért kaptad, hogy szétszórd ezt a kincset. Ajándék vagy a világnak, ezt tudnod kell! El tudod ezt fogadni? Engedd meg magadnak ha a szíved hív, reggelente ott legyél velem arra a negyed órára, hogy megismerd önmagad lényegét, a szeretetet! Az előadásban a szeretet leckék szólnak, versben, történetekben, tanításokban.

09:45 - Sóvári Mónika - Hogyan építs egy jól működő spirituális közösséget?

Szeretnél “influenször” lenni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Van üzeneted, de nem tudod, hogyan add át és konvertáld sikerré? Minden, amit tudni szeretnél egy közösség építéséről, mozgatásról, megtartásról.

10:00 - Egedi-Kovács Melinda - Hogyan kaphatsz hozzáférést a saját belső erődhöz?

Mi a titka a sugárzó, sikeres és egyben harmonikus embereknek? Miként egy laptop sem működik akkumulátor nélkül, az emberi lényben is vannak olyan belső erőforrások, melyek segítségével kiemelkedő, ragyogó lénnyé válhat. Ám hogyan lehet ezeket bekapcsolni? A védikus filozófia és az alkimista misztika ötvözésével egy olyan új, korszerű és gyakorlatias módszer született, amelynek segítségével mára emberek ezreinek sikerült felszabadítani saját belső erejüket, előhozni rejtett képességeiket.

10:15 - Szabó Csaba - Só szerepe és fontossága a mindennapi életünkben!

Mi a különbség só és só között? Bolti, tengeri, asztali, vagy éppen adalékmentes bányatiszta só. Milyen sót használjunk otthon? Mert a sóra szükségünk van, de nem mindegy hogy milyenre! Várok mindenkit szeretettel az előadásomra!


Kondákor Zsófi:

Önbizalom női szemmel

Dialog - 2019. 06. 23. Vasárnap 10:15-11:45

Feltöltés alatt, nézz vissza később.

logo