Sőtér Sarolta

Fekete öves Nia tréner

Testről: 2008 óta vagyok Pilates és 2010 óta Nia oktató (fekete öv). Heti rendszerességgel tartom az óráimat, amely mostanra online tevékenységgel is kiegészült. Havi 1-2 workshop és évi 3-4 elvoulás ad további lehetőséget a tudás és tapasztalás még intenzívebb elmélyítésére. 
Lélekről: amikor táncolok, minden a helyére kerül - a fejem kitisztul és természetes állapottá válik a tudatosság és a jelenlét. Ebben merülhetsz el a találkozásaink alkalmával és ehhez a minőséghez kapcsolódhatsz, ha velem tartasz. 

A tánc és a mozgás önmagában gyógyír a testnek és léleknek, azonban néha szükséges a szellemi megértés is, ezért foglalkozom még a mozgás átadásán kívül "belső iránytű beállítással".
Mozgásban a Lélek - ebben a "csomagban" minden általam megtanult rendszert felhasználok és ötvözök. Mindegyik választott módszer (család és lélekállítás, Bach virágterápia, Points Of You, kronobiológia) finom, szelíd, a megértésre, elfogadásra, és az Élet szeretetére épül. 

Abban hiszek, hogy az életnek könnyűnek és természetesnek kell(ene) lennie, a léleknek szabadon szárnyalónak, a testnek egészségesnek és a szívünknek pedig boldognak. Hiszek abban, hogy ez az alap-beállításunk, hiszen erről álmodunk és erről vannak a legmélyebb emlékeink. Nincs más dolgunk tehát, mint emlékezni és megtapasztalni mindezt a hétköznapokban.
Nehéznek tűnik, azonban egyszerűbb, mint gondolnánk. Nem kell hozzá más, mint tudatosság, szándék és kitartás. Felelősek vagyunk önmagunkért, van választásunk és mindig van eszközünk... 

A létezésünk önmagában bizonyíték arra, hogy itt a helyünk - ITT és MOST.

Vissza