Soma Mamagésa

előadóművész, az Új Egyensúly szülőanyja

Az Új Egyensúly létrehozója,  életszemléleti tanácsadó, énekesnő és előadóművész, spirituális tanító és író vagyok.
Az Evernessen ezt mind megélhettem hiszen évről évre jelen voltam előadónként workshopjaimmal, szertartásaimmal, vezetett meditációimmal, koncertjeimmel, és idén 2. éve az Új Egyensúly csapatommal a saját sátrunkban is.

Vissza

Soma Mamagésa:

Az egyensúly mindent rendező és mozgató törvényszerűségei

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 19. Szerda 16:00-17:30

A lét egyik legfontosabb alaptörvénye az egyensúlyra törekvés törvénye. Minden szinten és mindent ez az univerzális alaptörvény rendez. Minden véglet magában hordozza a másik pólust is, amit tudatossággal lehet csökkenteni, tompítani, de természetesen vannak folyamatok, amiket meg kell élni. Hogyan jelenik meg ez a törvényszerűség az életünkben? És hogyan segíthetjük magunkat a középpont fele?


Soma Mamagésa:

Soma Mamagésa szertartás - workshop az egyensúly megteremtésének a megsegítésére

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 20. Csütörtök 16:00-17:30

Soma kialakított egy olyan saját stílust, ami szertartás alapokra épített workshop. Mutat egy utat arra vonatkozóan, hogyan lehet egy szertartás alapjait lefektetni. Ez a mostani szer-ws (szertartás- workshop) az előző napi előadásban bevezetett egyensúly témát segíti kifejezetten dinamikus, sok elemből álló belső munkával. A négy elem után (tűz-víz-föld-levegő) az 5.elem a szándék. Itt a szándék nem más, minthogy megszólítsuk a lelkünket, hogy segítsen minket az egyensúly megteremtésében. Gyakorlatokon keresztül azon dolgozunk, hogy meglássuk, hol billentünk ki, és mi segíthet az új egyensúly megteremtésében. A résztvevők javasolt házi feladatot, és egyensúlyt segítő gyakorlatot illetve mantrát is visznek magukkal.


Soma Mamagésa:

Kerekasztal beszélgetés Soma Mamagésával és Kriston Andreával - A kibillent test üzenete – avagy hogyan állunk föl nehéz helyzetekből? Moderátor: Sütő Zsolt

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 20. Csütörtök 17:30-19:00

Mi a viszonyunk a testünkhöz, és hogyan változott ez a viszony az elmúlt években?
- Volt-e olyan, hogy mi magunk fordítottuk le, mit üzen a test egy-egy betegséggel, avagy egészségből való kibillentséggel?
- Mi mindenben segített a betegség/baleset? (Kriston Andi: „nekem az egész szakmám ebből épült fel.”)
- Mi segített a felállásban, gyógyulásban?
- Hogyan tudjuk ezt továbbadni másoknak? Milyen tapasztalataink vannak ezzel kapcsolatban?
- Mi minden segíthet abban, hogy talpra álljunk a nehéz helyzetekből?


Gánti Bence:

Pszichofotel - A női (szerep)személyiségek integrációja a XXI.század elején, az ÚJ NŐ megszületésének az ideje

Integrál Akadémia Nagysátor - 2019. 06. 21. Péntek 11:30-12:30

Ismert pszichológusok és szakemberek beszélgetnek
Vendéglátó pszichológus: Gánti Bence


Soma Mamagésa:

Ecstatic Dance Soma Mamagésával

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 21. Péntek 18:00-21:00

DJ Tertön és Soma már vezettek együtt Ecstatic Dance-t. A zenét DJ Tertön szolgáltatja, a fel és levezetés Soma dolga most. A felvezetésben a cél a biztonságos tér megteremtése, hogy a jelenlevők akár a kontrollmentes állapotot is el tudják érni – ha arra van szükségük. Ebben az állapotban, a zene, a mozgás, és a tér hatására elindulnak a testben az öngyógyító folyamatok. A levezetés a regeneráció és integráció ideje. Olyan teljesség és belső béke állapotokat lehet egy ilyen extázis után megtapasztalni, amire újra és újra vágyunk majd.


Soma Mamagésa:

Fordulópont a férfi és nő viszonyában - Mit tehetünk az új egyensúly létrejöttéért?

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 22. Szombat 13:00-14:00

Az elmúlt néhány évtizedben, a nyugati típusú társadalmakban véget ért a patriarchális korszak, a
férfi és nő viszonyának alá és fölérendelt játszmája, és elindult egy hatalmas változás, amit új
egyensúlynak hívok. Ezzel együtt egyre inkább följön a kérdés: ha végképp kiszállunk ebből a
társadalom által ránk égetett színházból, akkor mi marad? Mi az, amiben most vagyunk benne? Mi
az, ami az Univerzum mindannyiónkra érvényes törvényszerűsége, az egyensúlyra törekvés törvénye
miatt elkerülhetetlen, és hogyan lehetünk tudatosak ebben az intenzív, változásokkal teli időszakban.
Mire érdemes törekednünk, hogy valóban létrejöjjön az új egyensúly, egy játszma nélküli világ,
amiben egyre bölcsebben segíthetjük magunkat és egymást a harmonikus lét fele.


Soma Mamagésa:

Más-e a férfi és a nő felelősségvállalása a párkapcsolatokban?

Dialog - 2019. 06. 22. Szombat 17:00-18:00

Soma Mamagésa és Bedő Imre beszélget, Kiss J. Zsolt moderál
Soma jó néhány éve a nők felszabadításáért, egyenjogúságáért, a különféle szinteken való tisztulásáért, az ÚJ NŐ természetszerű megszületésében szolgál. Bedő Imre a férfiakat segíti ebben a hatalmasváltozásban, ahol a patriarchális időszak lecsengésében nagyon sok férfi keresi az identitását, mintegy újra-azonosítva magát és a férfi alapvető értékeit, feladatát.
A két „nagyágyú” között Kiss J. Zsolt moderál, aki mindkettőjüket jól ismeri, misszióikkal, feladataikkal együtt. Azokra a kérdésekre igyekszik választ találni mindkét fél részéről, hogy vajon miben változott a férfi és a nő felelősségvállalása a párkapcsolatokban, most mitől férfi a férfi és mitől nő a nő, mi az, ami az elmúlt nagyon sűrű években változott, és maradt-e, ami nem, illetve hogyan élhet most, a XXI. század elején harmonikusan együtt a két nem, úgy, hogy az egyenjogúság és egyenrangúság ma már az alap.


Soma Mamagésa:

(Új) Egyensúly kívül és belül

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 14:30-15:30

Kiss J. Zsolt asztrológus moderál, Soma Mamagésa az ujegyensuly.hu létrehozója, tulajdonosa pedig válaszol. 

Ők ketten sok éve barátok, Zsolt rendszeresen megnézi Soma asztrológia képletét, ahogyan az Új Egyensúly oldalét is. Vajon hogyan kapcsolódik a kettő, azaz az egyéni és a közösséget is érintő munka egymáshoz? Hogyan segíthet egy embert a sorsfeladata, és hogyan látható ez a képletből? Soma ikrek napjegyben, mérleg aszcendenssel született, saját bevallása szerint élete központi eleme (ahogy egyébként mindenki másé is) az egyensúly megteremtése. Ez eddig sem volt kis feladat, de most, hogy globálisan egy hatalmas átrendeződés, sőt, paradigmaváltás van, vagyis az egész bolygó egyensúlyoz minden szinten – hiszen a régi sok szempontból már nem működik, az új pedig most teremtődik meg, ez egyre nagyobb éberséget és tudatosságot igényel.

Mi segíti Somát ebben, és milyen életutat tett meg, hogy eljutott idáig? És mi a missziója, feladata, célja az ujegyensuly.hu oldalnak és közösségnek?


Soma Mamagésa:

Soma Mamagésa workshopja: Szívtérnyitás (érintések, szembenézés, „angyalfolyosó”)

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 23. Vasárnap 16:00-17:30

Már öt éve hagyomány, hogy „angyalfolyosót” hozunk létre a jelenlevőkkel. Ahhoz, hogy ebbe úgy tudjanak beállni az emberek, hogy ne regresszáljanak, vagyis akit nem szerettek eléggé, ne essen bele az önsajnálat csapdájába, fel kell építeni a teret. A cél, hogy nyíljon a szív-tér, és fejlődjünk az önmagunk és a másik szeretni tudásában.


Soma Mamagésa:

Soma Mamagésa záró szertartása

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 24. Hétfő 10:00-11:30

A záró szertartásban megköszönjük a TÉR-nek a tér-emtő erejét, mindazt, amit ettől a fesztiváltól, itt léttől kaptunk, hogy ezt minél jobban tudjuk integrálni, hiszen a hála akkor jelenik meg, amikor már készek vagyunk a feldolgozásra és beépítésre, integrálásra.
Úgyhogy a négy elem után való meghajlást az 5.elem, azaz a szándékunk előtt való meghajlás követ, ami nem más, mint az itt kapott élmények megszitálására és hasznosítására való törekvésünk. Hogy megsegítsük azt a folyamatot, ami által képesek leszünk éberebben szelektálni, hatékonyabban hasznosítani és beépíteni, vagyis gyakoroljuk a tudatosságunkat.
Olyan technikákat és élményfeldolgozási tudatossági mintát adok a jelenlevőknek, amit a jövőben is hasznosíthatnak. Ehhez többféle technikát alkalmazok: páros munka, verbalizálás, mozgás, transzolás, meditáció, földelés, stb…
A zárókörben bezárjuk a teret, lezárjuk a hetet, mint egy ívet adva az átélteknek, hiszen ez is segíti az integrálást, az energiák helyére kerülését.

logo