Sereg Tímea

szexológus, párkapcsolati tanácsadó

Sereg Tímea vagyok, párkapcsolati és szexológus tanácsadó, ami azt jelenti, hogy a párkapcsolaton belüli problémákra és az egyéni szexuális problémák megoldására szakosodtam. 2016 óta segítem a férfiakat és nőket abban, hogy boldogabb és egészségesebb szexuális életet élhessenek.

 A szexualitást sehol nem tanultuk, ahogy azt sem tanította senki, hogyan kell viselkednünk nőként, férfiként egy hosszú távú kapcsolatban, hogyan birkózzunk meg konstruktívan a felmerülő problémákkal. A szexualitás témájáról senki nem beszélt úgy, ahogyan kellett volna, így felnőttkorra sokan valamiféle kárral szembesülnek: szégyenérzéssel, szorongással, zavarral, amit a saját test és a saját vágyak okoznak. Hol elfojtjuk a személyes igényeinket, vágyainkat, hol utat engedünk azoknak, de nem biztos, hogy jókor tesszük és a legjobb időben.

Ennek nem kell így lennie, a napok sokkal gyorsabban telnek annál, hogy megengedjük magunknak az épphogy csak megfelelő minőségű párkapcsolatot. Az élet túl rövid ahhoz, hogy beérjük a középszerűvel. Én itt vagyok, hogy segítsek feloldani a blokkokat, hogy a szerelem, a szenvedély és a szexualitás sokkal több örömet, érzelmi intimitást és boldogságot adjon. Hiszen mi más is lehetne a cél, mint harmonikus, kiegyensúlyozott, örömteli párkapcsolatban élni!

Sereg Tímea a Tudatos Szex Alapítvány külsős tagja. 

Vissza