Sebestyén Szilvia

makrobiotikus táplálkozási tanácsadó

A hazai makrobiotikus mozgalom vezetője vagyok. A tüneti kezeléses orvoslás nem tudott segíteni rajtam. Felépülésemre a megoldást külföldön találtam meg. Ezután arra tettem fel az életem hogy népszerűsítem azt a módszert ami nekem is segített. Ezért megteremtettem a tudomány magyar nyelvű szakirodalmát 23 könyvvel. Élő és online táplálkozástudományi tanfolyamokat, főzőiskolákat, személyes konzultációkat tartok.

Vissza

Sebestyén Szilvia:

Tisztító tavaszi ételek

Manna - 2019. 06. 20. Csütörtök 13:00-14:00

Tisztító tavaszi ételek főző bemutató.


Pozsgai Nikoletta:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 21. Péntek 09:30-10:30

09:30 - Sebestyén Szilvia - Makrobiotikus étrend a női egészségért 

A makrobiotikus étrend támogathatja a női egészség megőrzését és a fájdalmas menstruáció, ciszták, miómák, illetve az endometriózis elkerülését, valamint az ezekből történő felépülést. Mai modern ételek fogyasztásával egyre több fiatal és középkorú hölgyet érintenek ezek a panaszok. Már az a nézet is mindennapivá válik, hogy a menstruációnak fájdalmasnak kell lennie. Eltárő ételek javasoltak férfiaknak, nőknek, gyermekeknek és idősebbeknek. Amikor nem női étrendet fogyasztunk sok salakanyag kerül be a szervezetbe, ami "raktározódik" a női reproduktív szervekben. Ezek sokféle panaszt tudnak okozni, mint például fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák, meddőség stb. Az előadásom arról szól, hogyan segíthet a makrobiotikus étrend a női egészség megtartásában, illetve helyreállításában? Hogyan változtassuk meg a rossz szokásainkat a nőknek megfelelő étrendre a tökéletes női egészségünkért?

09:45 - Hortolányi Anikó - Tudatos Intimitás a hétköznapokban

 Hogyan tudunk közelebb kerülni önmagunkhoz és a másikhoz, amikor a hétköznapok egyhangúsága felszínre hozza  a mélyebb rétegekben lappangó mintáinkat és alapsérüléseinket. Párkapcsolat, mint a tudatosságunk fejlődési  tere.

10:00 - Pozsgai Nikoletta - Férfi Erő Ébresztő! - avagy a védett férfiak kora

Férfi Erő Ébresztő - avagy a védett férfiak kora: a férfiak elpuhultak, a nők elsárkányosodtak, a férfi megfeküdt, a nő kényszerűen a helyére állt. A férfiből pasi lett, a nőből csaj vagy kemény vezérigazgató. Kevés a Férfi a talpán. Ideje, hogy a férfi erejébe álljon. Mit jelent a férfi erő? Hogyan állj erődbe férfiként? Nőként mit tehetsz?

10:15 - Budai Gergely -  Asszertív kommunikáció

Erőszakmentes önérdekérvényesítés a konfliktusok rendezésében.


Sebestyén Szilvia:

Hűtőhatású kánikula ételek főzőbemutató

Manna - 2019. 06. 21. Péntek 13:00-14:00

Hűtőhatású kánikula ételek főzőbemutató


Sebestyén Szilvia:

Főzés a gyomor egészségéért

Manna - 2019. 06. 22. Szombat 13:00-14:00

Főzés a gyomor egészségéért


Sebestyén Szilvia:

Természetes desszertek a hasnyálmirigy egészségéért

Manna - 2019. 06. 23. Vasárnap 13:00-14:00

Főzőbemutató

logo