Samsara Boulevard

zenekar

A Samsara Boulevard ötünk nagyon különböző, mégis nagyon egységes lelki-zenei tapasztalatának és világának összeolvadása.

A város forgatagában a zene, a legőszintébb emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keressük az istenivel való kapcsolódást, közel 40 hangszer megszólaltatásával. Mindeközben szeretjük megélni, megmutatni és megosztani az úton járók vágyait, botlásait, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait, a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig.

Vissza

Samsara Boulevard:

Relaxációs koncert

Agapé - 2019. 06. 13. 21:00-22:30

Hamarosan...


Samsara Boulevard:

Lobbanj az Ég felé - Extatikus Mantra Koncert

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 20:00-21:30

A Szív-terében eltöltött Everness napok megéléseit, mélységeit és magasságait összegezve szeretnénk a mantrák és a zene időtlen erejével egy örömteli, testet-lelket átmozgató koncertet adni Nektek, ahol mindenki megtalálhatja a saját életmondatát és a szíve lüktetéséhez legközelebb álló ritmusokat!


Samsara Boulevard:

Gyógyító Erdő

Platón - 2019. 09. 13. 21:00-22:30

A "Gyógyító Erdő" egy olyan speciális, vezetett mélyrelaxáció, mely során a zenészek gitárral, hangtálakkal, gongokkal, szélcsengővel és egyéb autentikus hangszerekkel, valamint az emberi hangokkal és mantraénekléssel, felhang és torokénekléssel egy szakrális Erdőn vezetik keresztül a résztvevőket, kollektív-meditatív állapotot előidézve.
Az utazás során olyan mély megéléseket tapasztalhatunk meg, amelyekkel beindíthatjuk öngyógyító folyamatainkat és segítenek rálátni problémáinkra; ebben a lebegésben automatikusan ráébredhetünk a megoldás/feloldásra. Eközben egész testünk töltődik és pihen az ősi hangszerek és mantrák által.
 
A Magyarországon egyedülálló programot a Samsara Boulevard zenekar fejlesztette ki és vitte át a gyakorlatba, a 15-20 éves egyéni és csoportos jóga, tánc, zeneterápiák vezetési élményeinek tapasztalatai alapján. A zenekar tagjai képzett zenészek, mantra énekesek, hang, mozgás (jóga) terapeuták. 
 
1 mondatban: A "Gyógyító Erdő" elnevezésű meditatív koncert egy olyan speciális mélyrelaxáció, mely során a zenészek egy szakrális Erdőn vezetik keresztül a résztvevőket, kollektív-meditatív állapotot előidézve.

logo