Ragoncza Anna

MAona alapítója, női vándor

Egyszerre vagyok tanító és tanuló a saját életemben és mások életében. Kidolgoztam egy saját mozgásformát, a MAonát, a Teljesség Táncát, ami az élet minden szintjén az áramlást gyakoroltatja a poláris világban. Küldetésem, hogy ezen keresztül visszavezessem nőtársaim a zajos világból a szív csendjébe, hogy a külső körülmények helyett magukban keressék a boldogság forrását. Ráébressze őket, hogy kortól és időtől függetlenül nincs lehetetlen, bármikor lehet újat kezdeni.

Vissza

Nagy Eszter - MAona, Ragoncza Anna:

Maona - Földanya meditáció

Ökoszkóp - 2020. 08. 28. 17:00-18:30

A MAona tánc egy aktív meditáció, mely összekapcsol saját bensőddel, a tánc során a tested együtt áramlik, lüktet, szárnyal a zenével, a térrel, a benned áramló folyamatokkal, gyógyít, örömbe emel.
Egy örvénylő, belülről kifelé áramló energia, egy eszköz, mely segít a felébredésben, segít a szív útjában, a benső hang kiterjesztésében, a teljesség megélésében, a szerepek elhagyásában. A MAona az eredendően bennünk lévő tudást, őserőt, ősbizalmat szólítja meg és aktiválja, emlékeztet arra, hogy belül minden rendelkezésünkre áll, amire szükségünk van.