Papp PJ János

Kriya Tantra tanár, szexuális fejlesztő

Papp "PJ" János
Kriya Tantra tanár, "kísérő", a Tudatos Szex Alapítvány egyik alapító tagja, „főkolomposa”, szexuális önismereti trénere, kuratóriumának elnöke.

Mottó: "Csak arra menj, amerre félsz. A többi helyen már jártál."

"2002-től gyakorlom a Kriya Tantrát, 2008-tól veszek részt tantrikus rendezvények, tudatos szexualitással kapcsolatos programok alapításában, szervezésében, vezetésében. 2012-ben kaptam meg "iskolám" legmagasabb beavatását, 2013-tól oktatom a Kriya Tantrát, mestereim jóváhagyásával.
2015-től tanulmányozom a buddhista tantrikus irányzatokat, a buddhista úton védelmet Láma Olé Nydahltól kaptam és a neotantra több irányzatába volt szerencsém belekukkantani.
"Kísérőként" 2004 óta segítek embereknek kitalálni magukból, kísérem őket saját poklaikon át az Életbe... vagy legalább vissza a társadalomba vagy már éppen azon túl…

Jelenleg a Kriya Tantra oktatás mellett a Tudatos Szex Alapítvány kuratóriumának vagyok a tagja és az alapítvány tevékenységeinek főszervezője. Mellette az Európai Szexpozitív Közösségben vagyok önkéntes aktivista, előadó/facilitátor, partijaikon „konszenzus ellenőr”, mentálhigiénés támogató.

Vissza