Mabel Katz

szónok, békenagykövet, Ho'oponopono szakértő

Szónok, író, tréner, békenagykövet, a Ho'oponopono ősi hawaii problémamegoldó módszer szakértője. Ez az ősi művészet a megbocsátáson és a múlt emlékeinek, programjainak elengedésén alapul. Százszázalékos felelősséget vállalva az életünkért, felismerve, hogy bennünk van valami, ami az életünkbe vonzza az embereket és helyzeteket, átadjuk magunkat a felsőbb, bölcsebb énünk irányításának. Célja a belső béke megteremtése, minden körülmények között.

Útkeresése során találkozott a Ho'oponoponoval, melyben megtalálta a személyes boldogsága megteremtésének eszközét. A módszer hatékonysága és egyszerűsége magával ragadta. Több, mint egy évtizeden keresztül tanult és utazott mesterével, Dr. Ihaleakalá Hew Lennel.

Könyveit több, mint húsz nyelvre fordították le.

A világbékéért folytatott munkájáért és kampányáért - melynek jelmondata: A béke velem kezdődik. A belső béke maga a világbéke. Programját bemutathatta Bécsben is, az ENSz előtt. - 2012-ben Argentínában békenagyköveti címmel tüntették ki, 2013-ban a hawaii Order of the Orthodox Knights Hospitaller of St. John Orosz Nagykeresztjét és a Dame címet adományozták neki. 2015 januárjában egy független internetes szavazáson elnyerte a Public Peace Prize díjat.

Magyarországon 2012-ben járt először, legutóbb 2018-ban. Tanította itthon a Ho'oponopono, illetve az általa jegyzett Zero Frequency® módszerét, amely az ősi problémamegoldás gyakorlatiassá és mindenki számára könnyen érthetővé kidolgozott változata. Most az Everness közönségének is ezekből ad egy tanítást.

Mabel számára különösen fontos, hogy a gyermekek számára mihamarabb megmutassuk az utat a boldogsághoz. 3 - 100 éves gyermekek számára írt könyve több nyelven olvasható.

Vissza