Lénárt Gitta

nyersétel szakértő

12 éve foglalkozom nyers, élő ételek készítésével, az egészségre gyakorolt hatásával, és a különböző elkészítési technikákkal. 8 könyvem jelent meg eddig a témában, a kilencedik most van nyomdában. Szeretném megmutatni, hogy a feldolgozatlan, nyers növényi étrend nem csak egészséges, hanem gyönyörű és nagyon finom, szeretném, ha minél több ember megismerné jótékony hatását.

Vissza

Lénárt Gitta:

Mit jelent az élő étel?

Kert - 2019. 05. 04. 12:15-13:15

Az élő ételek olyan növényi táplálékok, zöldségek, gyümölcsök, magvak, amelyeket hőkezelés nélkül fogyasztunk azért, hogy a bennük található értékes tápanyagokat megőrizzük. "A salátán túl is van élet", vagyis szeretném azt megmutatni, hogy nyers növényi alapanyagokból is lehet teljes értékű, ízletes és gyönyörű ételeket varázsolni, ráadásul egyszerűen. 


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés - zöld puding gyümölcsökkel

Manna - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:15-10:15

Nyers növényi étel készítés és kóstoló.


Lénárt Gitta:

Az enzimek jelentősége a táplálkozásban, élő ételek

Jurtafalu - 2019. 06. 20. Csütörtök 13:00-14:00

Milyen jelentősége van az enzimeknek a táplálkozásban? Az élő ételek fontossága.


Kata Siri Sant Kaur:

Kerekasztal beszélgetés - Egészséges táplálkozás

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 17:00-18:30

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés - nyers zabkása

Manna - 2019. 06. 21. Péntek 09:15-10:15

Nyers növényi étel készítés és kóstoló.


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés - nyers kenyér, pecsenyezsír

Manna - 2019. 06. 22. Szombat 09:15-10:15

Nyers növényi étel készítés és kóstoló.


Lénárt Gitta:

Nyers vegán étrend, gyakorlati kérdések és válaszok

Jurtafalu - 2019. 06. 22. Szombat 12:00-13:00

A nyers és a vegán ételek rejtelmei.


Lénárt Gitta:

Az élő ételek jótékony hatása a szervezetre

Spiri Shop Lounge - 2019. 06. 22. Szombat 14:00-15:00

A nyers növényi étrend sejtmegújító, fiatalító, regeneráló hatásáról fogok beszélni, mik az enzimek, mi az emésztési leukocitózis, és milyen szerepe van a növényi rostoknak az emésztésünkben. Hány százalékban fogyasszunk élő ételeket, és milyen legyen a napi étrend. Az előadás végén válaszolok a felmerült kérdésekre.


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés - növényi tejek

Manna - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:15-10:15

Nyers növényi étel készítés és kóstoló.

logo