Lampert Mariann

SleepTalk™konzulens, tréner

A SleepTalk módszer a szívem csücske. Minden benne van, ami segíti a gyermekeket abban, hogy boldog, szeretetteljes életet éljenek. A SleepTalk módszer elsajátításához nincs szükség hosszú tanulásra. Ami kell hozzá, az mindössze egy önmagára és gyermekére esténként perceket szentelni képes szülő, - aki ki meri mutatni az érzelmeit. Ezzel varázslatos változásokat idéz elő mind gyermekében, mind önmagában.Kétgyermekes anyukaként, feleségként fontos a saját boldogságom, és a hivatásom. Fontos számomra a család, az önismeret, az őszinteség, az egyensúly, a hitelesség.

Vissza

Lampert Mariann:

Napi két perc a szülőktől, életre szóló ajándék a gyerekeknek

Hetedhét - 2019. 06. 20. Csütörtök 12:00-13:00

A SleepTalk módszer egy olyan biztonságos, gyengéd és etikus eszközt ad a szülők kezébe, amelyet otthon kényelmes körülmények között alkalmazhatnak, miközben gyermekük/gyermekeik alszanak. A módszer középpontjában a gyermek érzelmi intelligenciájának és rugalmasságának fejlesztése áll. A szülők részéről alig vesz igénybe időt: úgy is nevezik, hogy a kétperces ajándék, amelynek hatása egy életre szól.


Lampert Mariann:

SleepTalk workshop

Sutra - 2019. 06. 23. Vasárnap 12:00-13:00

Hogyan segítsük gyermekeinket magabiztosabban, boldogabban élni? Alkossunk együtt egyszerű, támogató mondatokat a SleepTalk™módszer segítségével.


Lampert Mariann:

SleepTalk-érzelmi biztonság a családban

Dialog - 2019. 06. 23. Vasárnap 18:15-19:15

A SleepTalk™ módszer kaput nyit egy őszintébb, mélyebb érzelmi szinten lévő szülő-gyermek kapcsolat felé. Mindannyian erre vágyunk valójában, de a számtalan különböző gyermeknevelési irányzat és technika sűrűjében sok szülő elveszítheti önbizalmát. Végre egy eszköz, amely  segít megteremteni a kapcsolódást önmagunkkal és ezen keresztül gyermekünkkel is.

logo