Kun Eszter

Access Consciousness Minősített Facilitátor

Mottó:
A boldog élet nem csak a mesékben létezik! Van, aki választja, hogy elköteleződik magával és a jelenben él. Van, aki csak vergődik és túl él. Szabad a választás. Te hol vagy és hol szeretnél lenni?

Ki vagyok én?
Mindennap ezt fedezem fel. Pillanatnyilag egy Kun Eszter nevű végtelen lény vagyok, fizikai testben, aki végre elkötelezett önmagával, általánban jelen van és meglehetősen éber. Végre örül annak, aki.
Folyamatosan választok és kíváncsi és nyitott vagyok, és persze van sok végzettségem, amivel nem szeretném beskatulyázni magam, mert máris korlátozna.
Az életbe érkezve hamar elvesztem a megfelelés, védekezés, beilleszkedés, ítélkezés útvesztőiben. Bármennyire nyirbáltam meg magam, mily meglepő, sosem hozta meg az elvárt könnyebbséget és elfogadást.
Aztán, már szinte sehol nem voltam. Megszülettek a gyerekeim, akik az első inspirálóim voltak. Bele telt pár évbe, mire felbukkantam.
24 éve önismerettel kezdtem foglalkozni, közgazdászként dolgoztam, kineziológiát tanítottam. Sokféle terápiát tanultam, (kineziológia, pszichológia, forrásenergia, hangterápia, kvantum energia, access conscioussness).
Kb. 16 éve jutottam el a jelenlétbe, amiben el kezdett működni a kommunikáció az energiákkal. Gyökeresen megváltoztatta az életem, az éberségem és a lehetőségeimet. Ehhez hozzáadtam az ítéletmentességet, kíváncsiságot, megengedést és a tudatosságot. Egy speciális ítéletmentes jelenlét coaching, ami a másikat is odahívja a jelenlétbe. Saját éberségekhez vezeti ahelyett, hogy a véleményemet, vagy a tanult dolgokat vetíteném rá bárkire.
Függetlenül a kérdés jellegétől, (önismeret, magánélet, egészség, üzlet, cégirányítás) az illető hitrendszerétől vagy a korosztálytól, bárkivel úgy kommunikálok, ahogy ő tudja fogadni az információkat és a változást.
Inspirálok másokat is arra, hogy legyenek a pillanatban és önmagukká váljanak, és megtapasztalják, hogy mindig van jobb, több választásuk, vannak végtelen lehetőségeik.
Tudom, hogy a korlátok hazugságok, és segítek leleplezni őket. Imádom, hogy az energiák mindenkit táplálnak és minden információ elérhető bárkinek a pillanatban, aki kíváncsi rá. Imádom az élménybeszámolókat. Hihetetlenül csodás lények vagyunk és csodás lehetőségeket teremthetünk itt és most a Bolygón.
Kun Eszter

 

Vissza

Kun Eszter:

Csodák útja, az Access consciousness

Dialog - 2020. 08. 30. 15:00-16:00