Komáromi Alexandra

táncos

A tánc mindig az életem fő mozgató rugója volt. Mindegy volt, hogy milyen táncformát gyakorlok, a lényeg számomra mindig a tánc adta szabadság, a mozgás által nyert tiszta elme és a pezsgő közösségi élet volt a minden. Ez most sem változott semmit. Szenvedélyem, hogy bepillantást nyerhessek más kultúrák táncaiba, mert meggyőződésem hogy ez által jobban megérthetjük egymást a világban. Jelenleg az indiai nagykövetségen Saumya Shukla és Sonali Roy szárnyai alatt és az ICCR tanulójaként az észak-indiai Kathakra helyeztem fő fókuszom.

Vissza

Komáromi Alexandra:

Kathak táncworkshop

Shakti - 2019. 06. 20. Csütörtök 12:00-13:00

Bevezetés egy klasszikus észak-indiai, mesemondó táncforma világába. 

A workshop folyamán a résztvevők információt kaphatnak a tánc eredetéről, jelentősségéről és útjáról. Elsajátíthatják az alap láb és kar technikát, amit egy kezdő mesélős darab megtanulásával egészítünk ki.


Komáromi Alexandra:

Kathak táncworkshop

Shakti - 2019. 06. 21. Péntek 12:00-13:00

Kathak táncworkshop- Bevezetés egy klasszikus észak-indiai, mesemondó táncforma világába. A workshop folyamán a résztvevők információt kaphatnak a tánc eredetéről, jelentősségéről és útjáról. Elsajátíthatják az alap láb és kar technikát, amit egy kezdő mesélős darab megtanulásával egészítünk ki.


Komáromi Alexandra:

Kathak táncworkshop

Shakti - 2019. 06. 23. Vasárnap 12:00-13:00

Kathak táncworkshop- Bevezetés egy klasszikus észak-indiai, mesemondó táncforma világába. A workshop folyamán a résztvevők információt kaphatnak a tánc eredetéről, jelentősségéről és útjáról. Elsajátíthatják az alap láb és kar technikát, amit egy kezdő mesélős darab megtanulásával egészítünk ki.

logo