Kertész Róbert Tibor

Vegán Ironman

Marcaliban születtem, 1976-ban. Villamosmérnöki, majd MBA végzettséget szereztem. Két gyönyörű kislányommal és csinos feleségemmel vidéken élek. 2011-ben döntöttem el, hogy ironman leszek, hajnali 4.50-kor keltem 3 évig. 2013-ban áttértem a növényi táplálkozásra. 2014-ben hat hét alatt 2x teljesítettem az Ironman versenyt és ebben az évben az év vegetáriánusa is lettem.
Nem csupán a táplálkozás, de az állatvédelem és az etika is fontos számomra. Életmódtáborok szervezése, előadások tartása, az egészséges életmódra való felhívás és a békés harcos útjának népszerűsítése jelenleg a célom.

Vissza

Kertész Róbert Tibor:

Zöldturmix élettani és sport hatásai, elkészítése és kóstoló

Manna - 2019. 06. 20. Csütörtök 10:30-11:30

Átbeszéljük a zöldturmix élettani és sportra vonatkozó hatásait. Átnézzük a felhasználható alapanyagokat, majd elkészítünk egy finom, sportoláshoz is kiváló zöld turmixot. A végén megkóstoljuk és közben válaszolok a felmerülő kérdésekre!


Kertész Róbert Tibor:

Hit, sport, étkezés, erőnlét

Férfiak Klubja - 2019. 06. 20. Csütörtök 14:00-16:00

Megismerhettek két vegán sportolót, Kertész Róbertet és Váli Tamást. Beszélni fogunk személyes múltunkról, hogy hogyan jött be a sport és a veganizmus az életünkbe. Ez után Róbert arról fog beszélni, hogy hogyan érhetjük el céljainkat, Tamás pedig a tény alapú táplálkozásba vezet be bennünket. Bátran kérdezhettek az esemény alatt. 

logo