Kereszty András

Tréner - A Tudatosság Iskolája

A Tudatosság Iskolájának alapítója számtalan iskolában és mesternél tanult, majd 2008-ban megalkotta a test-lélek-szellem tudatosságából álló saját rendszerét. Könyveket ír, oktat és előadásokat tart. Az iskola felkészíti a tanulókat arra, hogy sikerre vigyék az életüket. Tudatosságot, hasznos információt, és bölcsességet ad útravalóul a mindennapok örömteli megéléséhez. Egyszerű és érthető formában adja közre az élet nagy törvényszerűségeit, és tudatosságra nevel. Szeretettel várunk a szeptemberben kezdődő iskolába és a kurzusokra, ahol gyakorlati és összegző tudást szerezhetsz az életről.

Vissza

Kereszty András:

Mi történik a Szerelemmel?

Kert - 2019. 05. 04. 13:30-14:30

 Szeretet és szerelem összefüggései.


Gilányi Attila:

ERED rövid előadások

Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:30-10:30

09.30 - Biró Bence - 5 pszichológiai érdekesség - amit talán nem tudtál magadról
 
Elgondolkodtál valaha, hogy mi lett volna, ha elvégzel egy pszichológia szakot? Magas felvételi pontszám, 65 tantárgy, sokezer oldalnyi szakirodalom, bonyolult vizsgák, és sokezer ott töltött óra. Mi lenne, ha megkapnád a legjavát a sok kényelmetlenség nélkül? Ebben az előadásban összeszedtem onnan TOP 5 érdekességet, ami szerintem meglep majd téged. Így nem kell átrágnod magad az unalmas részeken, de az érdekes gondolatokat Te is hallhatod!
 
10:00 - Gilányi Attila - A motiváltság rejtett csapdái
 
Hogyan legyél nagyon motivált", érkezik a bölcselet egyre gyakrabban, egyre több helyről. És miért kell az nekem? Mi lesz, ha az leszek? Még nem vagyok az? És ha az leszek, az biztosan jó lesz nekem? Egyáltalán mi az én feladatom,  és mire kell odafigyelnem, hogy a legjobban tudjam azt teljesíteni? A motiváció szó értelmezése szorosan kötődik a földi javak megszerzéséhez, a világi eredmények eléréséhez és mégis e kérdésekre a spiritualitással való kapcsolatában találjuk meg a választ.
 
10:15 - Kereszty András - A női tudatosság és bölcsesség a jelnkorban

A női bölcsesség a szívből árad. A nő magában hordozza az élet ösztönös ismeretét. Intelligencia és kedvesség az élet szolgálatában. A jelen korban meg kell erősödnie a férfi és női energiáknak, hogy megvalósuljon az egyensúly a családban és ezért a világban is.
 
 


Kereszty András:

A hetes szám misztikája

Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 13:15-14:15

A hetes szám a fejlődés száma. Hét évente ugyanazt a leckét tanuljuk meg, de jó esetben már egy magasabb szinten. A hetedik év mindig megmutatja, hogy miben érdemes továbblépni, továbbfejlődni. A hetedik év megmutatja, hogy mit kell végleg befejezni ahhoz, hogy a következő hetes ciklus szebben, jobban és tudatosabban kezdődhessen el. A hetes az ősi bölcsesség szerint a fejlődés szent száma. 


Kereszty András:

Tudatos apaság

- 2019. 06. 21. Péntek 12:30-14:00

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Kereszty András:

A tudatos párkapcsolat

Dialog - 2019. 06. 21. Péntek 15:45-16:45

A párkapcsolat kiváló lehetőség az önismeretre és a személyes fejlődésre. Közös információs mezőben élünk, melyben érzékeljük egymás gondolatait. A párunk ezért a legtökéletesebb tükör és a tanítónk is egyszerre. Ő a legértékesebb visszajelzőnk, aki megmutatja, hol kell fejlődnünk, hol kell jobban szeretnünk magunkat. 

logo