James Eaton

tanító

Moojihoz, Eckhart Tolléhez, Adyashantihoz és  Rupert Spirához hasonlóan, James Eaton is a ma élő tanítók egyike, aki el tud kísérni a felébredéshez, és vezetni tud az ezt követő átalakulási folyamatodban.  2011 óta James workshopokat és elvonulásokat tart az Egyesült Királyságban és szerte a világon, egy órás EGY-ÉN-i találkozásokban, és csoportos, több napos elvonulásokban osztja meg tapasztalatát.
Jamesnek mindig is volt egy érzése, hogy valami hiányzik az életből. Nem igazán tudott rájönni, mi, így hát próbált beilleszkedni, és az oxfordi egyetemen matematikát tanult. Nem működött. 

Ekkor megpróbálta betölteni az űrt, amit érzett – dalokat írt, énekelt és zenélt, később színészként, majd tanárként dolgozott, de ez sem működött. Felismerte, hogy a körülményektől függetlenül megmarad benne a vágyakozás és az elégedetlenség, így figyelmét befelé fordítva folytatta a keresést különböző spirituális és terápiás utakat bejárva. Bár sokat tanult ebből, végül ez sem hozta el számára a megelégedettséget. Egyre inkább érdekelni kezdte egy kérdés, amit senki nem tesz fel: „Ki az, aki mindezt csinálja?”
James végül rátalált a nonduális üzenetre, amellyel azonosulni tudott. Sok különböző tanítóval találkozott, és a keresés a végéhez ért, amint meglátta a valóság igazi természetét. 
Angliában, Totnesben él feleségével, két gyermekével. 

Vissza