Gilányi Attila

mentálhigiénés szakember

Öt évvel ezelőtt hirtelen több olyan problémával is szembesültem amiken akkori eszköztárammal nem voltam képes egyedül túljutni. A megoldást végül egy amerikai motivációs előadó, Anthony Robbins egyik rendezvényén találtam meg, de valahol mégis szkeptikus maradtam az ott jelenlévő hatalmas tömeg pszichotikus hatása miatt. Ezért, hogy részleteiben is meggyőződjek az ott tanultak hitelességéről, többször is visszaértem önkéntes munkát vállalni, és további számos egyéb coach tanfolyam elvégzése mellett beiratkoztam a Semmelweis Egyetem, Mentálhigiénés képzésére is, ahol záróakkordként Robbins tanításaiból írtam a diplomamunkámat. Azóta rendszeresen tartok coaching üléseket, tréningeket, és ma már feltétel nélkül hiszem, hogy az Emberi Szükségletek Pszichológiáját megismerve bárki képes lehet választ és megoldást találni élete legnagyobb kérdéseire.

Vissza

Gilányi Attila:

A tudatos cselekvés művészete

Kert - 2019. 05. 04. 16:00-17:00

Hogyan találd meg az összhangot a spirituális éned és a mindennapi kötelező tennivalóid között? Anthony Robbins több, mint negyven év alatt kialakított pszichológiai rendszere, Gilányi Attila mentálhigiénés szakember tolmácsolásában, a tudatosság jegyében, motivációs hablatyok nélkül.


Gilányi Attila:

ERED rövid előadások

Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:30-10:30

09.30 - Biró Bence - 5 pszichológiai érdekesség - amit talán nem tudtál magadról
 
Elgondolkodtál valaha, hogy mi lett volna, ha elvégzel egy pszichológia szakot? Magas felvételi pontszám, 65 tantárgy, sokezer oldalnyi szakirodalom, bonyolult vizsgák, és sokezer ott töltött óra. Mi lenne, ha megkapnád a legjavát a sok kényelmetlenség nélkül? Ebben az előadásban összeszedtem onnan TOP 5 érdekességet, ami szerintem meglep majd téged. Így nem kell átrágnod magad az unalmas részeken, de az érdekes gondolatokat Te is hallhatod!
 
10:00 - Gilányi Attila - A motiváltság rejtett csapdái
 
Hogyan legyél nagyon motivált", érkezik a bölcselet egyre gyakrabban, egyre több helyről. És miért kell az nekem? Mi lesz, ha az leszek? Még nem vagyok az? És ha az leszek, az biztosan jó lesz nekem? Egyáltalán mi az én feladatom,  és mire kell odafigyelnem, hogy a legjobban tudjam azt teljesíteni? A motiváció szó értelmezése szorosan kötődik a földi javak megszerzéséhez, a világi eredmények eléréséhez és mégis e kérdésekre a spiritualitással való kapcsolatában találjuk meg a választ.
 
10:15 - Kereszty András - A női tudatosság és bölcsesség a jelnkorban

A női bölcsesség a szívből árad. A nő magában hordozza az élet ösztönös ismeretét. Intelligencia és kedvesség az élet szolgálatában. A jelen korban meg kell erősödnie a férfi és női energiáknak, hogy megvalósuljon az egyensúly a családban és ezért a világban is.
 
 


Gilányi Attila:

Férfi motiváció család mellett

- 2019. 06. 20. Csütörtök 11:00-12:00

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Gilányi Attila:

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája a gyakorlatban

Dialog - 2019. 06. 23. Vasárnap 15:45-16:45

Mi emberek a köztünk lévő apró különbségek ellenére is nagyon egyformák vagyunk. De akkor mi okozza mégis, hogy életünk annyira különböző. Mitől szenteli valaki az életét mások segítésére, és hogyan válik más bűnözővé? Miért lesz valaki gazdag, és miért él más az utcán? Miért ha alig különbözünk? Azt szeretném elmondani, megmutatni Neked, hogy emberi mivoltunkból adódóan, miért pont azokat a dolgokat tesszük, amiket teszünk, és ezek ismeretében hogyan lehetséges még könnyebb, még boldogabb életet élned. Melyek azok a mindannyiunkra jellemző minták, amik döntéseink mögött meghúzódva, láthatatlanul irányítják cselekedeteinkent és ezáltal folyamatosan alakítják sorsunkat.

logo