Gilányi Attila

mentálhigiénés szakember

Öt évvel ezelőtt hirtelen több olyan problémával is szembesültem amiken akkori eszköztárammal nem voltam képes egyedül túljutni. A megoldást végül egy amerikai motivációs előadó, Anthony Robbins egyik rendezvényén találtam meg, de valahol mégis szkeptikus maradtam az ott jelenlévő hatalmas tömeg pszichotikus hatása miatt. Ezért, hogy részleteiben is meggyőződjek az ott tanultak hitelességéről, többször is visszaértem önkéntes munkát vállalni, és további számos egyéb coach tanfolyam elvégzése mellett beiratkoztam a Semmelweis Egyetem, Mentálhigiénés képzésére is, ahol záróakkordként Robbins tanításaiból írtam a diplomamunkámat. Azóta rendszeresen tartok coaching üléseket, tréningeket, és ma már feltétel nélkül hiszem, hogy az Emberi Szükségletek Pszichológiáját megismerve bárki képes lehet választ és megoldást találni élete legnagyobb kérdéseire.

Vissza

Gilányi Attila:

A tudatos cselekvés művészete

Kert - 2019. 05. 04. 16:00-17:00

Hogyan találd meg az összhangot a spirituális éned és a mindennapi kötelező tennivalóid között? Anthony Robbins több, mint negyven év alatt kialakított pszichológiai rendszere, Gilányi Attila mentálhigiénés szakember tolmácsolásában, a tudatosság jegyében, motivációs hablatyok nélkül.


Gilányi Attila:

Férfi motiváció család mellett

Férfiak Klubja - 2019. 06. 20. Csütörtök 11:00-12:00

"Dolgozó" emberként, családalapítás után, sok férfi szembesül azzal, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz megtalálni élete célját, küldetését, kitekinteni a munkahely adta látszólagos biztonságból, vagy egyszerűen csak karriert váltani. A férfiúi motiváció elvesztése rövidtávon sem egészséges, 20-30 év távlatában pedig konkrétan veszélyes. De hogyan működik ez a gyakorlatban és mi a megoldás arra, hogy minden helyzetben férfiként tudj a tükörbe és nem kevésbé szeretteid szemébe nézni?


Gilányi Attila:

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája a gyakorlatban

Dialog - 2019. 06. 23. Vasárnap 15:45-16:45

Mi emberek a köztünk lévő apró különbségek ellenére is nagyon egyformák vagyunk. De akkor mi okozza mégis, hogy életünk annyira különböző. Mitől szenteli valaki az életét mások segítésére, és hogyan válik más bűnözővé? Miért lesz valaki gazdag, és miért él más az utcán? Miért ha alig különbözünk? Azt szeretném elmondani, megmutatni Neked, hogy emberi mivoltunkból adódóan, miért pont azokat a dolgokat tesszük, amiket teszünk, és ezek ismeretében hogyan lehetséges még könnyebb, még boldogabb életet élned. Melyek azok a mindannyiunkra jellemző minták, amik döntéseink mögött meghúzódva, láthatatlanul irányítják cselekedeteinkent és ezáltal folyamatosan alakítják sorsunkat.

logo