Gilányi Attila

mentálhigiénés szakember

Öt évvel ezelőtt hirtelen több olyan problémával is szembesültem amiken akkori eszköztárammal nem voltam képes egyedül túljutni. A megoldást végül egy amerikai motivációs előadó, Anthony Robbins egyik rendezvényén találtam meg, de valahol mégis szkeptikus maradtam az ott jelenlévő hatalmas tömeg pszichotikus hatása miatt. Ezért, hogy részleteiben is meggyőződjek az ott tanultak hitelességéről, többször is visszaértem önkéntes munkát vállalni, és további számos egyéb coach tanfolyam elvégzése mellett beiratkoztam a Semmelweis Egyetem, Mentálhigiénés képzésére is, ahol záróakkordként Robbins tanításaiból írtam a diplomamunkámat. Azóta rendszeresen tartok coaching üléseket, tréningeket, és ma már feltétel nélkül hiszem, hogy az Emberi Szükségletek Pszichológiáját megismerve bárki képes lehet választ és megoldást találni élete legnagyobb kérdéseire.

Vissza

Gilányi Attila:

A tudatos cselekvés művészete

Kert - 2019. 05. 04. 16:00-17:00

Hogyan találd meg az összhangot a spirituális éned és a mindennapi kötelező tennivalóid között? Anthony Robbins több, mint negyven év alatt kialakított pszichológiai rendszere, Gilányi Attila mentálhigiénés szakember tolmácsolásában, a tudatosság jegyében, motivációs hablatyok nélkül.


Kata Siri Sant Kaur:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:30-10:30

09.30 - Biró Bence - 5 pszichológiai érdekesség - amit talán nem tudtál magadról
 
Elgondolkodtál valaha, hogy mi lett volna, ha elvégzel egy pszichológia szakot? Magas felvételi pontszám, 65 tantárgy, sokezer oldalnyi szakirodalom, bonyolult vizsgák, és sokezer ott töltött óra. Mi lenne, ha megkapnád a legjavát a sok kényelmetlenség nélkül? Ebben az előadásban összeszedtem onnan TOP 5 érdekességet, ami szerintem meglep majd téged. Így nem kell átrágnod magad az unalmas részeken, de az érdekes gondolatokat Te is hallhatod!
 
9.45 - Kata Siri Sant Kaur - Étkezési rendellenességek
 
10:00 - Gilányi Attila - A motiváltság rejtett csapdái
 
Hogyan legyél nagyon motivált", érkezik a bölcselet egyre gyakrabban, egyre több helyről. És miért kell az nekem? Mi lesz, ha az leszek? Még nem vagyok az? És ha az leszek, az biztosan jó lesz nekem? Egyáltalán mi az én feladatom,  és mire kell odafigyelnem, hogy a legjobban tudjam azt teljesíteni? A motiváció szó értelmezése szorosan kötődik a földi javak megszerzéséhez, a világi eredmények eléréséhez és mégis e kérdésekre a spiritualitással való kapcsolatában találjuk meg a választ.
 
10:15 - Kereszty András - A női tudatosság és bölcsesség a jelnkorban

A női bölcsesség a szívből árad. A nő magában hordozza az élet ösztönös ismeretét. Intelligencia és kedvesség az élet szolgálatában. A jelen korban meg kell erősödnie a férfi és női energiáknak, hogy megvalósuljon az egyensúly a családban és ezért a világban is.
 
 


Gilányi Attila:

Férfi motiváció család mellett

Férfiak Klubja - 2019. 06. 20. Csütörtök 11:00-12:00

"Dolgozó" emberként, családalapítás után, sok férfi szembesül azzal, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz megtalálni élete célját, küldetését, kitekinteni a munkahely adta látszólagos biztonságból, vagy egyszerűen csak karriert váltani. A férfiúi motiváció elvesztése rövidtávon sem egészséges, 20-30 év távlatában pedig konkrétan veszélyes. De hogyan működik ez a gyakorlatban és mi a megoldás arra, hogy minden helyzetben férfiként tudj a tükörbe és nem kevésbé szeretteid szemébe nézni?


Gilányi Attila:

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája a gyakorlatban

Dialog - 2019. 06. 23. Vasárnap 15:45-16:45

Mi emberek a köztünk lévő apró különbségek ellenére is nagyon egyformák vagyunk. De akkor mi okozza mégis, hogy életünk annyira különböző. Mitől szenteli valaki az életét mások segítésére, és hogyan válik más bűnözővé? Miért lesz valaki gazdag, és miért él más az utcán? Miért ha alig különbözünk? Azt szeretném elmondani, megmutatni Neked, hogy emberi mivoltunkból adódóan, miért pont azokat a dolgokat tesszük, amiket teszünk, és ezek ismeretében hogyan lehetséges még könnyebb, még boldogabb életet élned. Melyek azok a mindannyiunkra jellemző minták, amik döntéseink mögött meghúzódva, láthatatlanul irányítják cselekedeteinkent és ezáltal folyamatosan alakítják sorsunkat.

logo