Egedi-Kovács Melinda

a Védikus Alkímia Iskola megalkotója

A Védikus Alkímia szellemi iskola alapítója vagyok. 10 évig egy hindu misszió papjaként éltem. Védikus hagyományt tanítottam, tv-ben, fesztiválokon, újságokban jelentem meg. A nyugati alkimista hagyománynak tíz éve vagyok kutatója és gyakorlója. Közel 200 spirituális könyvet adtam ki. Szellemi iskolámat 2012-ben indítottam azzal a céllal, hogy korszerű és gyakorlatias rendszerben egyesítsem a Védák filozófiáját és az alkímia misztikáját. 2016-ban jelent meg a Bevezetés a Védikus Alkímiába című könyvem. Iskolámban, mára emberek ezreinek sikerült felszabadítani belső erejüket, előhozni rejtett képességeiket és haladni a tudat arannyá nemesítésének útján.

 

Vissza

Kertész Kata Keke:

ERED rövid előadások

Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:30-10:30

09:30 - Kertész Kata Keke - Szeretetleckék

A szeretet leckék neked nekünk, szólnak az alkotó hangján, a szív mélyéről, a szívnek, miközben hallgatod a megtestesült gondolatokat, melyek egyszerre hozzák összhangba a tudatodat, a szívedet. Szívből, szívnek szól, lélekvirágod nektárját csalja elő! Nincs más dolgod csak, hogy befogadd a szóvirágot, hogy lélekvirágod belső fénye a világra ragyoghasson. A folyamat segíti az összekapcsolódást egymással, hiszen a szeretet tápláló erejét azért kaptad, hogy szétszórd ezt a kincset. Ajándék vagy a világnak, ezt tudnod kell! El tudod ezt fogadni? Engedd meg magadnak ha a szíved hív, reggelente ott legyél velem arra a negyed órára, hogy megismerd önmagad lényegét, a szeretetet! Az előadásban a szeretet leckék szólnak, versben, történetekben, tanításokban.

09:45 - Sóvári Mónika - Hogyan építs egy jól működő spirituális közösséget?

Szeretnél “influenször” lenni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Van üzeneted, de nem tudod, hogyan add át és konvertáld sikerré? Minden, amit tudni szeretnél egy közösség építéséről, mozgatásról, megtartásról.

10:00 - Egedi-Kovács Melinda - Hogyan kaphatsz hozzáférést a saját belső erődhöz?

Mi a titka a sugárzó, sikeres és egyben harmonikus embereknek? Miként egy laptop sem működik akkumulátor nélkül, az emberi lényben is vannak olyan belső erőforrások, melyek segítségével kiemelkedő, ragyogó lénnyé válhat. Ám hogyan lehet ezeket bekapcsolni? A védikus filozófia és az alkimista misztika ötvözésével egy olyan új, korszerű és gyakorlatias módszer született, amelynek segítségével mára emberek ezreinek sikerült felszabadítani saját belső erejüket, előhozni rejtett képességeiket.

10:15 - Szabó Csaba - Só szerepe és fontossága a mindennapi életünkben!

Mi a különbség só és só között? Bolti, tengeri, asztali, vagy éppen adalékmentes bányatiszta só. Milyen sót használjunk otthon? Mert a sóra szükségünk van, de nem mindegy hogy milyenre! Várok mindenkit szeretettel az előadásomra!


Kertész Kata Keke:

ERED short presentations

Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:30-10:30

09:30 - Kata Keke Kertész - Love lessons

Love lessons are messages for you, for us, where the Creator speaks to you from the heart, while you listen to the embodied thoughts that bring into alignment both your mind and heart. They come from heart to heart, bringing forward the nectar of your soul's flower. All you have to do is embrace this word flower so that your inner flower's beauty can come forth and shine its light onto the world. This process helps us connect with others, for you received the nourishing strength of love so that you can spread it! You are a present to the world and you'd better know it! Can you accept that? If your heart calls on you, allow yourself to be with me for fifteen minutes in the mornings to get to know your essence, Love! The presentations feature love lessons in poems, stories and teachings.

09:45 - Mónika Sóvári - The community

Want to be an "influencer" but you don't know how to start? You have a message, but you don't know how to pass and convert it to success? Everything you want to know about building, moving, and maintaining a community. 

10:00 - Melinda Egedi-Kovács - How can you gain access to your inner strength?

What is the secret of successful and radiating, at the same time harmonious people? Just like a laptop that requires a battery to work, a human being needs certain inner sources to become an outstanding, gleaming personality. But how can we make these sources accessible? By the integration of Vedic philosophy with alchemist mysticism, a modern and practical approach has been born. By applying it, thousands of people have succeeded in freeing their own inner forces and discovering their hidden gifts by today.

10:15 - Csaba Szabó - The role and importance of Salt in our daily lives!

What is the difference between salt and salt? Salt from the shop, sea, table or from mines. What salt should we use at home? Because we need salt, but it does matter what type! Warmly welcome everyone to my lecture!


Egedi-Kovács Melinda:

Védikus Alkímia − A transzcendens tudat ébredése a digitális korban

Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 12:00-13:00

A Védák szerint az ember transzcendens önvalója a forrása a bölcsességnek, az intuíciónak, a belső erőnek és az ebből származó boldogság messze meghaladja a hétköznapi boldogságérzetet. Ám mindezt csak az az ember tapasztalja, aki tudja, miként kapcsolódjon össze anyag felett álló énjével. Az önmegvalósítás filozófiája örökérvényű, ám elérésének módszereit korszakról-korszakra meg kell újítani, mivel az életkörülmények és maga az emberi faj is szüntelen átalakulásban van. Előadásom arról szól, hogy a digitális korban hogyan ébreszthető fel a transzcendens tudat a védikus filozófia és az alkimista misztika segítségével.

logo