Egedi-Kovács Melinda

Újalkímia szellemi irányzat alapítója

Az Újalkímia (korábbi nevén Védikus Alkímia) szellemi irányzat alapítója vagyok. 10 évig egy hindu misszió papjaként éltem. Védikus hagyományt tanítottam, tv-ben, fesztiválokon, újságokban jelentem meg. A nyugati alkimista hagyománynak tíz éve vagyok kutatója és gyakorlója. Közel 200 spirituális könyvet adtam ki. 2016-ban jelent meg a Bevezetés a Védikus Alkímiába című könyvem. Szellemi iskolám, amely korszerű és gyakorlatias formában ötvözi a védikus  hagyományt, a nyugati alkímia, a klasszikus görög filozófia és misztériumiskolák szemléletével és gyakorlataival, 2012 óta emberek ezreinek segített felszabadítani belső erejüket, előhozni rejtett képességeiket és haladni a tudat arannyá nemesítésének útján.

Vissza

Kertész Kata Keke:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:30-10:30

09:30 - Kertész Kata Keke - Szeretetleckék

A szeretet leckék neked nekünk, szólnak az alkotó hangján, a szív mélyéről, a szívnek, miközben hallgatod a megtestesült gondolatokat, melyek egyszerre hozzák összhangba a tudatodat, a szívedet. Szívből, szívnek szól, lélekvirágod nektárját csalja elő! Nincs más dolgod csak, hogy befogadd a szóvirágot, hogy lélekvirágod belső fénye a világra ragyoghasson. A folyamat segíti az összekapcsolódást egymással, hiszen a szeretet tápláló erejét azért kaptad, hogy szétszórd ezt a kincset. Ajándék vagy a világnak, ezt tudnod kell! El tudod ezt fogadni? Engedd meg magadnak ha a szíved hív, reggelente ott legyél velem arra a negyed órára, hogy megismerd önmagad lényegét, a szeretetet! Az előadásban a szeretet leckék szólnak, versben, történetekben, tanításokban.

09:45 - Sóvári Mónika - Hogyan építs egy jól működő spirituális közösséget?

Szeretnél “influenször” lenni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Van üzeneted, de nem tudod, hogyan add át és konvertáld sikerré? Minden, amit tudni szeretnél egy közösség építéséről, mozgatásról, megtartásról.

10:00 - Egedi-Kovács Melinda - Hogyan kaphatsz hozzáférést a saját belső erődhöz?

Mi a titka a sugárzó, sikeres és egyben harmonikus embereknek? Miként egy laptop sem működik akkumulátor nélkül, az emberi lényben is vannak olyan belső erőforrások, melyek segítségével kiemelkedő, ragyogó lénnyé válhat. Ám hogyan lehet ezeket bekapcsolni? A védikus filozófia és az alkimista misztika ötvözésével egy olyan új, korszerű és gyakorlatias módszer született, amelynek segítségével mára emberek ezreinek sikerült felszabadítani saját belső erejüket, előhozni rejtett képességeiket.

10:15 - Szabó Csaba - Só szerepe és fontossága a mindennapi életünkben!

Mi a különbség só és só között? Bolti, tengeri, asztali, vagy éppen adalékmentes bányatiszta só. Milyen sót használjunk otthon? Mert a sóra szükségünk van, de nem mindegy hogy milyenre! Várok mindenkit szeretettel az előadásomra!


Egedi-Kovács Melinda:

Újalkímia − A transzcendens tudat ébredése a digitális korban

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 23. Vasárnap 12:00-13:00

A Védák szerint az ember transzcendens önvalója a forrása a bölcsességnek, az intuíciónak, a belső erőnek és az ebből származó boldogság messze meghaladja a hétköznapi boldogságérzetet. Ám mindezt csak az az ember tapasztalja, aki tudja, miként kapcsolódjon össze anyag felett álló énjével. Az önmegvalósítás filozófiája örökérvényű, ám elérésének módszereit korszakról-korszakra meg kell újítani, mivel az életkörülmények és maga az emberi faj is szüntelen átalakulásban van. Előadásom arról szól, hogy a digitális korban hogyan ébreszthető fel a transzcendens tudat a védikus filozófia és az alkimista misztika segítségével.

logo