Ecstatic Dance Budapest

tudatos parti sorozat

MI EZ?

 

Az Ecstatic Dance 2001-ben indult “tudatos tánc” irányzat, az elmúlt 19 év alatt tízezrek szívét hódította meg világszerte. Budapestre 2017-ben érkezett Kerényi-Kiss Zoltán integrál szemléletű önismereti segítő, Kun Szilvia integrál szemléletű csoportvezető, Pilisi Konrád DJ, önismereti segítő szakember, valamint Fatima Gozlan multi-instrumentalista zenész összefogása révén.

Az Ecstatic Dance egyesek számára biztonságos és kultúrált társas szórakozás, kreatív közösségi tér, ahol a résztvevők nem fogyasztanak tudatmódosítókat, tudatos figyelemmel vannak jelen önmaguk és egymás számára. Másoknak élvezetes testmozgás, vagy szavak nélküli önismereti-spirituális gyakorlat, mely során egy alapvető és természetes önkifejezési formán, a mozgáson keresztül kerülhetünk közelebb önmagunkhoz, növelhetjük testi, lelki és tudati szabadságfokunkat.

Nincsenek megtanulandó lépések, egyszerűen hagyjuk, hogy magával ragadjon a zene – olykor lágy, máskor energikus, játékos, könnyed vagy éppenséggel érzelmes – és a testünk ösztönösen mozduljon lelkiállapotunk spontán kifejeződéseként. Lehet táncolni egyedül, párban vagy csoportban, egy-egy kapcsolódást addig folytatva, amíg a közös impulzus tart.

 

MIRE JÓ?

 

Az elmélyült tánc gyógyír. Már rövid idő alatt feltölt energiával, kikapcsol és harmonizál. Nyitott, elfogadó és támogató közegben kitáncolhatod magadból örömödet, bánatodat, haragodat, szeretetedet, fájdalmadat, megélheted és kifejezheted lényed teljességét.

A tudatos jelenléttel végzett mozgás révén bensőséges viszonyba kerülhetsz testeddel és érzelmeiddel, valamint a rendszert és bennünket is mozgató organikus élő intelligenciával.

A felszabadult tánc hatása nem marad a tánctér falai között, átsugárzik életed más területeire is. Tápláló energiáját magaddal viheted munkádba, családodba, emberi kapcsolataidba.

 

KINEK?

 

Az Ecstatic Dance nem terápia, hanem egy nyitott és befogadó közeg, ahová kortól, nemtől, világnézettől, testalkattól, erőnléttől, előzetes mozgásos tapasztalattól függetlenül mindenkit szeretettel várunk.

Heti rendszerességgel tartunk programokat Budapesten, bővebb információért látogasd meg FB oldalunkat: https://www.facebook.com/ecstaticbp/

 

A kaliforniai EcstaticDance.org ihletésével, engedélyével és támogatásával.

 

 

Vissza