Dr. Will Tuttle

szerző és előadó

Az étrend, ami megváltoztatja a világot. Furán hangzik?
Hallgasd meg a Világbéke étrend című könyv szerzőjét,akit azért kértünk fel, hogy a rendszerelméletet a mitológia, a vallás és a humán tudományok tanításaival ötvözve alternatívát kínáljon táplálkozási szokásaidban és ezáltal szabadabb, intelligensebb, szeretetteljesebb és boldogabb légy az általad hozott döntésekben. Mert minden döntésnek nagy horderejű hatása van a minket körülvevő környezetre és ezeket a hatásokat megismerve jobban megértjük világunk működését. A világbéke étrend ökológiai hatása egyébként szorosan kapcsolódik az Everness célkitűzéseihez, ezért is várjuk annyira ezt a beszélgetést!
A közel 40 éve vegán, zen szerzetesként is élő tanár, zeneszerző, az oktatás filozófiájának doktora, 15 éve tart előadásokat vegetáriánus és humán potenciál konferenciákon, a világ számos országában.
A live stream-es bejelentkezése alatt te is kérdezhetsz tőle!

Vissza

Dr. Will Tuttle:

Világbéke étrend - mélyebb betekintés a táplálkozásba

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 21. Péntek 15:45-16:45

Milyen kulturális üzeneteket fogyasztunk a mindennapi ételeinkkel együtt, és milyen átalakulásban segíthetünk azzal, ha tudatosabb döntéseket hozunk az ételeinkkel kapcsolatban? Csatlakozz, és fedezd fel az állattartás rejtett következményeit. Az előadás rávilágít az élelmiszer fogyasztási rendszerünk kulturális és egészségügyi hatásaira, alapvető lehetőségeket ajánl a fejlődéshez, hogy hatékonyabban támogathassuk a békét, igazságosságot és gyógyulást.

logo