Dr. Skita Erika

kommunikációs hídépítő, EQ tréner

Anyaként, trénerként az élet minden területén látom, hogy az érzelmi intelligencia (EQ) milyen pozitív változásokat hoz.
Kilencedik éve azon dolgozom, hogy az EQ gyakorlati oldalát megmutassam
- szülőknek - hogy egyszerűbben meg tudják oldani a hétköznapi helyzeteket, amelyek feszültségeket okoznak
- pedagógusoknak - hogy a tanítás mellett ne a fegyelmezés vegye el az idejüket
- gyerekeknek, hogy tanulják meg megélni és irányítani az érzelmeiket és a reakciójukat
- és cégeknek, hogy hatékonyabbá tegyék csapataikat.

Minden találkozás hatalmas lehetőség és inspiráció a fejlődésre. Találkozzunk!

Vissza

Dr. Skita Erika:

Hozd ki magadból a legtöbbet az EQ-dal

Dialog - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:00-10:00

Mi az érzelmi intelligencia és hogyan használhatjuk jól a mindennapokban? Hatékony és jól alkalmazható megoldások. Hogyan reagálhatunk jól feszült helyzetekben? Mire figyelünk és mire kellene figyelnünk ilyenkor? Miben segít bennünket at EQ-nk az önismeret, a párkapcsolatunk, a munkánk vagy a gyereknevelés területén? Mindenki számára vannak ötletek és azonnal gyakorlatba lehet ültethető megoldások. Ezeket vesszük sorra.


Dr. Skita Erika:

EQ alapok – mit jelent és hogyan tudod jól használni?

Sutra - 2019. 06. 20. Csütörtök 16:00-17:45

Hogyan segít az EQ az önismeretünk útján? Milyen felismeréseket tehetünk, amelyek alapvető változásokat indítanak bennünk? Mindenki számára mást jelent és az az EQ, annak függvényében, mennyit és hogyan hajlandó vele foglalkozni. Gyere el és derítsd ki, mit adhat neked!

 

 


Dr. Skita Erika:

Használd a kreativitásod az EQ-dal!

Sutra - 2019. 06. 21. Péntek 16:00-17:45

Milyen gyakran hangoztattad már magadról, hogy "ezt nem tudom, nem vagyok kreatív"? Az igazság az, hogy mindenkiben van veleszületett kreatív képesség. Annak ellenére, amit a legtöbb ember gondol, a kreativitás egy mindenki számára tanulható készség. A kreativitás szíve, hogy képesek vagyunk úgy látni dolgokat ahogy mások nem. Ez az a készség, ami segít, hogy új perspektívából láss dolgokat, hogy új lehetőségeket és megoldásokat találj különböző problémákra. Gyere, érezd jól magad ezen a workshopon és nyisd meg magad az EQ-d segítségével. Mindenki lehet kreatív!


Dr. Skita Erika:

Hogyan használd az EQ-d szülőként?

Sutra - 2019. 06. 22. Szombat 16:00-17:45

Miben más, ha használjuk az EQ-t a szülő-gyerek kapcsolatban? Hogyan változtathatunk meg évtizedes szülői mintákat is, ha megtaláljuk a megfelelőt a helyére? Ismerd meg az érzelmi intelligencia szerepét és hasznát a gyermeknevelésben, és vigyél haza néhány azonnal bevethető ötletet!

 

 


Dr. Skita Erika:

EQ, belső motiváció, aggodalmak és lelki immunitás

Sutra - 2019. 06. 23. Vasárnap 16:00-17:45

Visszatérünk az első workshop témájához, újra önmagunkkal foglalkozunk. Ha már tudjuk, hogy mi az EQ és tettünk néhány felismerést, milyen lépések következnek az úton? Hogyan segít az EQ a motivációnk felismerésében és fenntartásában, az aggodalmaink legyőzésében és a lelki immunitásunk megőrzésében?

 

 

logo