Dj Narny

dj

Bár Narniának nem sok köze volt a dologhoz, kicsit mindig a szekrényajtó mögötti világból próbáltam történeteket áthozni a zenén keresztül.
 
Zenészként a kamarazene, tinédzserként a hard rock / psychedelic rock, promoterként a többféle elektronikus zenei irányain keresztül érkezve manapság már leginkább a hangkép-gyártás / akusztikai modellezés foglalkoztat, ugyanakkor szívesen zenélek a mai napig.
 
Sosem volt számomra prioritás a dj-zés, hangszeres zenészként pedig egyáltalán nem vonzott soha az előadóművészet, így promóciós anyagok és marketing csodatétel helyett legyen elég annyi, hogy a számomra legfontosabbat hozom minden alkalommal: Egy jó story-t, melyben van tered jelen lenni.

Vissza

Dj Narny:

Independent

KézMűves tér - 2019. 05. 04. 22:00-23:00

Az Earth Jam zenei szárnyain repülve utazunk tovább psychedelikus chillout és az ízlés illetve kedv szerint táncolhatóbb downtempo hangszeres irányai felé. Gyertek és legyetek részei egy igazi közösségi ambient élménynek!


Dj Narny:

See you last summer set 2020, avagy viszlát tavaly nyáron jövőre!

Balance - 2019. 06. 24. Hétfő 01:30-03:00

Az utolsó esténk az első Everness-emen. Azon a fesztiválon, ahol nagyon sokat dolgoztunk a zenei élményen. Ennek az útnak, felfedezésnek a leképeződéseként szeretnék Nektek egy olyan szettel kedveskedni, amivel közösen mulatva engedhetjük útjára a múltat, és feltöltődve haladhatunk a tovább felé.
 
Hogy mit jelent mindez? Gyertek el, és mindannyiónk számára kiderül!
 
Egy biztos: Olyan talpalávalót kaptok, amiben felismerhetitek a "spirituális hangzásvilágot" olyan formában, amiről nem is gondoltátok volna, hogy megmozdít!

logo