Dézsi Réka

mentor, tréner

Vagyok a folyó, ami langyos vizével körülölel, megtart és védelmez. Vagyok a termőföld, testemből élet fakad. Vagyok a szél, felszárítom a könnyeid, a levegő, ami feltölti a tüdőd. A tűz, az életerő, a folyamatos játék. És benned vagyok én, szemeidben és szívedben tükröződöm és úgyis annak látsz, amit te vagy bennem, ennek pedig ritkán van ahhoz köze, ami valójában vagyok. Mentorként, szülőszobai támogatóként és trénerként találkozhatsz velem leggyakrabban, a többi arcom a családomé, a barátaimé.

Vissza

Dézsi Réka:

Az életkapun át - a szülés beavatása

Hetedhét - 2019. 06. 22. Szombat 09:00-10:00

A szülés folymatának ismerete ősi női bölcsességünk, amit a medikalizáció igyekezett megsemmísíteni, de nem tudott. Az, hogy ez a női létre milyen rövid és hosszú távú hatással van, és, hogy magát a folymatot hogyan integrálhatjuk a mindennapjainkba, csak kevesen tudják. Ez a tudás nyílik meg az előadásban, hogy mankót adjon azoknak, akik az anyaság csodája előtt, alatt vagy után állnak.


Dézsi Réka:

Páratlanul, szülőként

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 22. Szombat 14:00-15:00

Gondolatébresztő, tabukat súroló előadás az egyedülálló szülőség kihívásairól.


Dézsi Réka:

Jó anyák, rossz anyák

Új Egyensúly sátor - 2019. 06. 23. Vasárnap 11:00-12:30

Az anyaság az egyik legnehezebb és legtöbb elvárással tűzdelt szerep. Hogyan legyen jobb, élvezhetőbb és könnyedebb? Megtudod, ha eljössz.

logo