Budai Gergely

tréner, coach, spirituális tanító

Egyetemi oktató, készségfejlesztő trainer, coach vagyok, emellett egy komplementer gyógyászati irányzat oktatója hazánkban és külföldön egyaránt. 13 éve foglalkozom tréningekkel, szervezetfejlesztéssel, coachinggal, 10 éve kezeléssel, több ezer főt nyílott már lehetőségem képezni, segíteni. Célom az egyének és közösségek életének tudatosabbá tétele, modern nyugati és ősi keleti módszertanokat igyekszem ötvözni munkám során. Hiszek abban, hogy az egyén felemelésével lehet rendbetennünk a társadalmainkat, a bolygónkat, ennek lehetőségeit igyekszem megragadni életem során.

Vissza

Budai Gergely:

Spirituális Ego

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 15:45-16:45

Az egónk alkalmakodása a spirituális úton járáshoz, avagy hogy kerül dualitás az egység útjába


Pozsgai Nikoletta:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 21. Péntek 09:30-10:30

09:30 - Sebestyén Szilvia - Makrobiotikus étrend a női egészségért 

A makrobiotikus étrend támogathatja a női egészség megőrzését és a fájdalmas menstruáció, ciszták, miómák, illetve az endometriózis elkerülését, valamint az ezekből történő felépülést. Mai modern ételek fogyasztásával egyre több fiatal és középkorú hölgyet érintenek ezek a panaszok. Már az a nézet is mindennapivá válik, hogy a menstruációnak fájdalmasnak kell lennie. Eltárő ételek javasoltak férfiaknak, nőknek, gyermekeknek és idősebbeknek. Amikor nem női étrendet fogyasztunk sok salakanyag kerül be a szervezetbe, ami "raktározódik" a női reproduktív szervekben. Ezek sokféle panaszt tudnak okozni, mint például fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák, meddőség stb. Az előadásom arról szól, hogyan segíthet a makrobiotikus étrend a női egészség megtartásában, illetve helyreállításában? Hogyan változtassuk meg a rossz szokásainkat a nőknek megfelelő étrendre a tökéletes női egészségünkért?

09:45 - Hortolányi Anikó - Tudatos Intimitás a hétköznapokban

 Hogyan tudunk közelebb kerülni önmagunkhoz és a másikhoz, amikor a hétköznapok egyhangúsága felszínre hozza  a mélyebb rétegekben lappangó mintáinkat és alapsérüléseinket. Párkapcsolat, mint a tudatosságunk fejlődési  tere.

10:00 - Pozsgai Nikoletta - Férfi Erő Ébresztő! - avagy a védett férfiak kora

Férfi Erő Ébresztő - avagy a védett férfiak kora: a férfiak elpuhultak, a nők elsárkányosodtak, a férfi megfeküdt, a nő kényszerűen a helyére állt. A férfiből pasi lett, a nőből csaj vagy kemény vezérigazgató. Kevés a Férfi a talpán. Ideje, hogy a férfi erejébe álljon. Mit jelent a férfi erő? Hogyan állj erődbe férfiként? Nőként mit tehetsz?

10:15 - Budai Gergely -  Asszertív kommunikáció

Erőszakmentes önérdekérvényesítés a konfliktusok rendezésében.


Budai Gergely:

Spiritualitás és párkapcsolat

Nadi Flow Program Sátor - 2019. 06. 21. Péntek 15:30-16:30


Budai Gergely:

A deviancia szerepe a társadalomban és a spiritualitásban

Férfiak Klubja - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:30-10:30

A deviancia a társadalom vagy annak valamely szűkebb közössége által kialakított normák megszegését jelenti, olyan viselkedést, ami kellemetlenségeket, sérelmeket, konfliktusokat indít el. A társadalom megéléseiből fakadóan szorosan kapcsolódik az olyan kifejezésekhez, mint bűn, vétek, sátán, értéktagadás. Az előadás célja, hogy ezt új nézőponton keresztül vizsgáljuk, megnézzük a deviancia valóságát, a teljes képet. Amiben már bőven akad pozitív minőség is.

logo