Borsos Bence

előadó; a MotiBooks Kiadó vezetője

Bence meghívott előadó volt már az ország legnagyobb rendezvényein önismereti témában (Pozitív Gondolkodók Napja, Everness Fesztivál, Önfejlesztők Napja), továbbá Svájcban, Angliában és Németországban is tartott már előadást és tréninget, valamint az M2 Petőfi TV-ben is találkozhattál vele. Az előadásokon kívül másik szenvedélyének, a könyveknek él: a MotiBooks könyvkiadót vezeti Szabó Péterrel együttműködve.
Előadóként és a MotiBooks Kiadó vezetőjeként azon dolgozik, hogy hatásos eszközöket és szemléletmódot adjon az önfejlesztésben elmélyülni vágyók számára.

Vissza

Borsos Bence:

Az önfejlesztés útvesztői

Dialog - 2019. 06. 23. Vasárnap 17:00-18:00

Mindannyian arra törekszünk, azért teszünk szinte mindent, hogy jobban, boldogabban érezzük magunkat. Egy végeláthatatlan keresésnek tűnik számtalan útvesztővel, és legtöbbször úgy tűnik, hogy egy kisebb részét ennek bár megtapasztalhatjuk, de továbbra is keresünk valami nagyobbat, jobbat, többet. Bence előadásában egy olyan szemléletmódot mutat be, mely által felismerhetsz néhány lehetséges útvesztőt, mellyel találkozhatsz az önismereti utad során, ezáltal sokkal könnyedebben haladhatsz előre.

logo