Bíró Bence Péter

Az Eredmények c. könyv írója

Az előadásaimon praktikus tippekre, és tudományos igényességű racionalitásra számíthatsz. Pszichológia alapdiplomámat a PPKE-n szereztem. 23 éves korom ellenére 9 éve foglalkozom elmélyülten önismerettel, és önfejlesztő módszerekkel. Saját vállalkozásom a Fulfilled.hu, ahol megjelent, Eredmények c. könyvem számos híresség és szakember ajánlja. Többek között Feldmár András, Fenyő Iván, Rakonczay Gábor és még sokan. Írásaimmal nemcsak Magyarországon, de Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi vezetői blogján is találkozhattál.

Vissza

Kata Siri Sant Kaur:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:30-10:30

09.30 - Biró Bence - 5 pszichológiai érdekesség - amit talán nem tudtál magadról
 
Elgondolkodtál valaha, hogy mi lett volna, ha elvégzel egy pszichológia szakot? Magas felvételi pontszám, 65 tantárgy, sokezer oldalnyi szakirodalom, bonyolult vizsgák, és sokezer ott töltött óra. Mi lenne, ha megkapnád a legjavát a sok kényelmetlenség nélkül? Ebben az előadásban összeszedtem onnan TOP 5 érdekességet, ami szerintem meglep majd téged. Így nem kell átrágnod magad az unalmas részeken, de az érdekes gondolatokat Te is hallhatod!
 
9.45 - Kata Siri Sant Kaur - Étkezési rendellenességek
 
10:00 - Gilányi Attila - A motiváltság rejtett csapdái
 
Hogyan legyél nagyon motivált", érkezik a bölcselet egyre gyakrabban, egyre több helyről. És miért kell az nekem? Mi lesz, ha az leszek? Még nem vagyok az? És ha az leszek, az biztosan jó lesz nekem? Egyáltalán mi az én feladatom,  és mire kell odafigyelnem, hogy a legjobban tudjam azt teljesíteni? A motiváció szó értelmezése szorosan kötődik a földi javak megszerzéséhez, a világi eredmények eléréséhez és mégis e kérdésekre a spiritualitással való kapcsolatában találjuk meg a választ.
 
10:15 - Kereszty András - A női tudatosság és bölcsesség a jelnkorban

A női bölcsesség a szívből árad. A nő magában hordozza az élet ösztönös ismeretét. Intelligencia és kedvesség az élet szolgálatában. A jelen korban meg kell erősödnie a férfi és női energiáknak, hogy megvalósuljon az egyensúly a családban és ezért a világban is.
 
 


Bíró Bence Péter:

Hogyan kezeld mesterien a konfliktust?

Dialog - 2019. 06. 21. Péntek 17:00-18:00

Mi jut eszedbe a konfliktusról? Ha valami olyan, ami nehéz érzéseket hoz fel benned, van egy jó hír a számodra. Létezik egy 5 lépéses formula, aminek a segítségével gyakran megkaphatod, amit szeretnél, anélkül, hogy megbántanál másokat. Sőt, mindezt úgy, hogy a kapcsolatotok erősödik, és mindketten megkönnyebbültök a végére. Érdekel ez a téma? Gyere el erre az előadásra! Csak egyetlen egyszer lesz megtartva. Ui.: ha szeretnéd, itt élőben, biztonságos közegben be is gyakorolhatod a tanultakat.


Bíró Bence Péter:

Őszinteség, cselekvés, fejlődés

Férfiak Klubja - 2019. 06. 23. Vasárnap 14:00-15:30

Feltöltés alatt, nézz vissza később.

logo