Bedő Imre

A Férfiak Klubjának alapítója

Közgazdászként, sikeres üzleti vállalkozásaimat abbahagyva az egyén és a társadalom építésének szenteltem az életem. Küldetésem a változás! A férfiakat motiválom arra, hogy értékeink mentén élre álljunk, az erkölcsi alapok társadalmi megerősítésében, a férfi-nő szövetség-, a családok- és a társadalom megszilárdításában. A Férfiak Klubja alapítójaként, a Férfienergia c. könyv szerzőjeként, előadóként, apaként, férjként, férfiként teszek ezért!

 

Vissza

Farkas Dániel:

Kerekasztal beszélgetés - Poliamoria mellette, vagy ellene?

Dialog - 2019. 06. 20. Csütörtök 10:15-11:45

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Bedő Imre:

Kerekasztal beszélgetés

Férfiak Klubja - 2019. 06. 21. Péntek 14:30-16:00


Bedő Imre:

Egyensúly, vagy férfi-nő szövetség

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 22. Szombat 10:45-11:45

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Soma Mamagésa:

Más-e a férfi és a nő felelősségvállalása a párkapcsolatokban?

Dialog - 2019. 06. 22. Szombat 17:00-18:00

Soma Mamagésa és Bedő Imre beszélget, Kiss J. Zsolt moderál
Soma jó néhány éve a nők felszabadításáért, egyenjogúságáért, a különféle szinteken való tisztulásáért, az ÚJ NŐ természetszerű megszületésében szolgál. Bedő Imre a férfiakat segíti ebben a hatalmasváltozásban, ahol a patriarchális időszak lecsengésében nagyon sok férfi keresi az identitását, mintegy újra-azonosítva magát és a férfi alapvető értékeit, feladatát.
A két „nagyágyú” között Kiss J. Zsolt moderál, aki mindkettőjüket jól ismeri, misszióikkal, feladataikkal együtt. Azokra a kérdésekre igyekszik választ találni mindkét fél részéről, hogy vajon miben változott a férfi és a nő felelősségvállalása a párkapcsolatokban, most mitől férfi a férfi és mitől nő a nő, mi az, ami az elmúlt nagyon sűrű években változott, és maradt-e, ami nem, illetve hogyan élhet most, a XXI. század elején harmonikusan együtt a két nem, úgy, hogy az egyenjogúság és egyenrangúság ma már az alap.


Bedő Imre:

A férfiak és az érzelmi intelligencia

Férfiak Klubja - 2019. 06. 23. Vasárnap 12:30-13:30

Feltöltés alatt, nézz vissza később.

logo