• #fesztiválmásképp
  • #közösség
  • #feltöltődés
  • #tudatosság

Mindjárt Kezdünk!

Már csak ennyi van hátra !

Nap
Óra
Perc
Másodperc

EVERNESS FESZTIVÁL 2021 – Kapcsolódj be újra! 

Fárasztó éved volt? Sok a változás, folyamat, komfortzóna átlépés? Kipihennéd, új erőre tennél szert, vagy csak léteznél a felhőtlen örömben? A nyár utolsó napjain várunk a Balaton mellé! 

Egy helyre, ahol ismét felfedezheted a közösség megtartó erejét. Ahol elengedheted a sok zűrzavart, nehézséget. Ahol egy picit megnyugodhatsz és felfedezheted a belső erődet. Ehhez kerestünk egy olyan új helyszínt, ahol hatalmas, árnyékot adó fák, zegzugos ösvények vannak.

Felkértünk olyan hazai előadókat és zenészeket, akik a szív útját járják. Lesz balatoni napfelkelte és naplemente, meditáció, mantrázás, jóga, tánc és alkotás. Jammelés a parton és tábortűz körül. Dobolás a vízben. Egészséges ételek, kedves emberek, sok mosoly és kacagás. Kapcsolódások régi ismerősökkel, barátokra találás. Ölelések, érintések, tapasztalások.

Kész vagy rájuk?

FONTOS! Az érvényben lévő kormányrendeleteket nekünk is be kell tartanunk, viszont szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek, aki részese kíván lenni az idei Everness élménynek. Amennyiben nem rendelkezel védettségi igazolvánnyal kattints ide! 

Azonnali jegyvásárláshoz kattints ide!

A helyszínen sátrazási lehetőséget tudunk biztosítani, sátrat mindenkinek saját részre szükséges hoznia. Amennyiben ez a szállás opció nem megfelelő számodra, a környéken többféle szállás lehetőség közül választhatsz, illetve a campingben is még akad egy-két szabad hely.

Szeretnénk figyelni a csendre vágyó résztvevőink nyugalmára, így 11 óra után kizárólag az erre kijelölt helyeken lehet hangoskodni.

2021. augusztus 25-30. Siófok-Sóstó
 

előadások

workshopok

jóga

hangterápia

tánc

koncertek

meditáció

kezelések

 

gasztronómia

környezetvédelem

 

 

 

Kiemelt fellépőink

Kassai Lajos

íjkészítő, lovasíjász

Ecstatic Dance Budapest

Test, lélek és szellem tánca

Egedi-Kovács Melinda

Az Újalkímia önfejlesztő módszer alapítója

Gánti Bence

integrál pszichológus, M.A.

Dr Frecska Ede

OPNI osztályvezető főorvos, egyetemi docens

Fenyő Iván

színművész

Szabó Péter

motivációs előadó, tréner

Tovább az előadókhoz

Az Everness fesztivál programja

Az idővonal megjelenítéshez javasolt böngészők: Chrome és Firefox

Everness
Workshop partner